• امروز : جمعه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 12 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Friday - 9 May - 2025
کل پست ها: 73592اخبار امروز : 0
7

بيش از ۶۰ درصد جرايم استان سمنان ريشه در اعتياد دارند

  • کد خبر : 34512
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷

دبير شوراي هماهنگي استان مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت: بيش از ۶۰ درصد از جرائم مانند سرقت، جرائم ملالي، اخلاقي و منكراتي، قتل، طلاق و… ريشه در مواد مخدر و اعتياد دارند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمد حسين همتي در گفتگو با صدا و سيماي […]

دبير شوراي هماهنگي استان مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت: بيش از ۶۰ درصد از جرائم مانند سرقت، جرائم ملالي، اخلاقي و منكراتي، قتل، طلاق و… ريشه در مواد مخدر و اعتياد دارند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمد حسين همتي در گفتگو با صدا و سيماي مركز استان گفت: اعتياد به مواد مخدر يكي از مهمترين آسيب هاي اجتماعي كشور است كه بنا بر اظهار نظر برخي كارشناسان و صاحبنظران اين آسيب به عنوان يك بحران و تهديد قرن اخير تلقي مي شود، مقام معظم رهبري (مدظله العالي) نيز از مواد مخدر و اعتياد به عنوان يكي از اولويت هاي مبارزه با آسيب هاي اجتماعي كشور نام برده اند و فرموده‌اند: ” بايد كارهاي فوق العاده اي انجام گيرد”.


وي ادامه داد: بيش از ۶۰ درصد از جرائم مانند سرقت، جرائم ملالي، اخلاقي و منكراتي، قتل، طلاق و… ريشه در مواد مخدر و اعتياد دارند كه اين جرائم در مواد مخدر صنعتي كه در حال حاضر بيش از ۴۰۰ نوع موجود مي‌باشد به مراتب بيشتر و وحشتناك‌تر است .


دبير شورا به برخي از عوامل دروني مؤثر در اعتياد افراد مانند خانواده ، نوع تربيت ، وضعيت فردي ، فرهنگ جامعه ، محيط اطراف و… اشاره كرد و عوامل بيروني را هم مرز بودن با كشور افغانستان كه يكي از بزرگترين توليد كننده هاي مواد مخدر مي باشد نام برد و ادامه داد: از اين سهم توليد قسمتي جهت توزيع به داخل كشور قاچاق مي شود و مقداري نيز براي كشورهاي اروپايي و آمريكائي از طريق ترانزيت از كشور ما عبور مي‌كند.


همتي افزود: نكته مهم اين است كه ما بايد با آگاهسازي و آموزش هاي مستمر با فرهنگ سازي همه جانبه ، تقويت باورهاي ديني و تربيت مناسب فرزندان و اصلاح برخي باورهاي غلط در جامعه در خصوص مصرف مواد مخدر اين فرصت را از قاچاقچيان مواد مخدر و دشمن بگيريم. چرا كه دشمن جوانان كشور بخصوص از سنين ۱۵ تا ۳۵ سال را هدف قرار داده تا از اين راه بتواند ضمن كسب درآمدهاي ميلياردي مانع ابتكار ، خلاقيت ، پيشرفت علمي كشور شود.


وي تصريح كرد: به همين دليل با صرف هزينه هاي هنگفت و با تبلغ هاي گسترده جوانان ما را به سوي مواد مخدر بخصوص صنعتي سوق مي دهند لذا دولتمردان و مديران به اين نتيجه رسيده اند كه تنها راه نجات جامعه ، اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر است. به عبارات ديگر خود مردم بايد با مشاركت و حضور همه جانبه و با حمايت دستگاههاي اجرايي با اين معضل مبارزه كنند ؛ مردم مي توانند با همكاري با دستگاههاي مقابله جهت برخورد با خرده فروشان و قاچاقچيان ؛ از راه هدايت افراد معتاد به مراكز درماني جهت درمان آنها ؛ و مهم تر از همه با استفاده اقدامات فرهنگي و پيشگيري در سطح جامعه گامي موثر در جهت مصون مانند مردم بخصوص جوانان بردارند .


دبير شورا ادامه داد: امروز خانواده‌ها، ائمه جمعه و جماعات، آموزگاران و اساتيد، كارمندان، كارگران، تشكل‌هاي مردم نهاد، اقشار و اصناف مختلف، هر يك به سهم خود مي‌توانند در اين امر مشاركت كنند.


وي افزود: در رابطه با درمان ۱۰۲ مركز درمان دارويي اعتياد ، ۱۲ مركز اقامتي درمان اعتياد، ۶ مركز مشاوره بيماري هاي رفتاري و ۱ مركز گذري (DIC) و همچنين گروههايي تحت عنوان NA و نيز كنگرة ۶۰ در سطح استان فعاليت خوبي دارند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سمنان۹۵٫۱۱٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34512

برچسب ها