• امروز : یکشنبه - ۱۶ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Sunday - 7 September - 2025
کل پست ها: 74800اخبار امروز : 10
14

اجراي برنامه هاي اجتماع محور در سكونتگاه هاي غيررسمي استان اردبيل

  • کد خبر : 34509
  • ۱۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴

سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان اردبيل از برگزاري ۸ طرح پيشگيري، ۶ كارگاه آموزشي توانمند سازي دبيران سمن هاي استاني و ۳ همايش در راستاي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر در نقاط مختلف استان خبر داد. به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اردبيل؛ بهنام […]

سرپرست دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان اردبيل از برگزاري ۸ طرح پيشگيري، ۶ كارگاه آموزشي توانمند سازي دبيران سمن هاي استاني و ۳ همايش در راستاي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر در نقاط مختلف استان خبر داد.


به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اردبيل؛ بهنام بهشتي با اعلام اين خبر افزود: سازمان‌هاي مردم‌نهاد فعال استان با حمايت‌هاي مادي و معنوي دبيرخانه شورا در حال اجراي برنامه‌هاي فرهنگي پيشگيري گسترده‌اي در مناطق حاشيه نشين و سكونتگاه هاي غير رسمي استان هستند.


وي با تأكيد بر اهميت فعاليتهاي فرهنگي با استفاده از پتانسيل بالاي سازمانهاي مردم نهاد گفت: رويكردها و مطالعات انجام شده نشان مي‌دهد سازمان‌هاي غير دولتي نقش اساسي در توانمندسازي افراد در برابر انواع آسيب‌هاي اجتماعي، افزايش سرمايه اجتماعي و مشاركت مدني مردم در فرآيند توسعه پايدار دارند.


سرپرست دبيرخانه شوراي اردبيل در ادامه سخنان خود در رابطه با برنامه‌هاي آموزشي كه در سطح استان در حال اجراست گفت: اين آموزش ها از طريق گروه هاي اجتماع محور درحاشيه شهرهاي سطح استان با مشاركت بسيج ، بهزيستي، شهرداري و برخي ديگر از دستگاههاي فرهنگي استان انجام مي‌گيرد و سعي داريم با اين آموزش ها سطح آگاهي خانواده ها را در خصوص اعتياد و شيوه هاي پيشگيري از آن، بالا ببريم.


بهشتي افزود: در اين آموزش ها به موضوعات اساسي و محوري از جمله مهارت هاي زندگي، اصول فرزندپروري و روش‌هاي مقابله با معضل اعتياد پرداخته مي‌شود.


وي در پايان سخنان خود برگزاري اين برنامه ها توسط سازمانهاي غيردولتي را نشانه‌اي از اعتماد و اعتقاد دستگاه‌هاي متولي نظام به توانايي‌ها و قابليت‌هاي اين سازمانها دانست و ابراز اميدواري كرد كه اين سازمان‌ها با حمايت‌هاي دستگاه‌هاي متولي بيش از پيش در امر مبارزه با موادمخدر فعال باشند.

منبع:  روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اردبيل۹۵٫۱۱٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34509

برچسب ها