• امروز : سه شنبه - ۲۳ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 16 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 13 May - 2025
کل پست ها: 73638اخبار امروز : 4
5

جهان: دانش آموزان در مورد خطرات موادمخدر آگاه باشند

  • کد خبر : 34482
  • ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۴

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در جمع اردوی دانش آموزان مدرسه دانای کیش در سخنانی گفت: دانش آموزان در مورد خطرات موادمخدر باید آگاه باشند. به گزارش شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، محمدحسن جهان با حضور در محل اردوی دانش آموزان مدرسه دانای کیش که با حضور خانواده های این دانش آموزان برگزار […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در جمع اردوی دانش آموزان مدرسه دانای کیش در سخنانی گفت: دانش آموزان در مورد خطرات موادمخدر باید آگاه باشند.


به گزارش شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش، محمدحسن جهان با حضور در محل اردوی دانش آموزان مدرسه دانای کیش که با حضور خانواده های این دانش آموزان برگزار شد، خطر اعتیاد به موادمخدر را تهدید برای نسل جوان دانسته و تاکید کرد: لازم است با فرهنگ سازی مناسب نوجوانان و جوانان از این خطرات آگاه شوند.


وي با اشاره به نقش آموزش و پرورش در ایجاد جامعه ای سالم و امن اظهار داشت: یکی از نیازهای جامعه برای رشد و توسعه همه جانبه امنیت است و از آنجایی که آموزش و پرورش بعنوان نهادی که بیشترین لایه جمعیتی را تحت پوشش خود دارد می تواند با آموزش به توانمند سازی جامعه و افراد آن برای نیل به امنیت کمک کند.


دبير شورا با بیان حدیثی از پیامبر مکرم اسلام(ص) گفت: نعمت سلامتی و امنیت دو نعمت مخفی پرودگار هستند و تا زمانی که انسان آنها را از دست ندهد ارزش واقعی آنها را درک نمی کند.


جهان افزود: خطر جدی که امروز دانش آموزان کشور را تهدید می کند سیگار و دیگر مواد مخدر است که نیاز است خانواده ها و معلمان این قشر آسیب پذیر را با خطرات سیگار و اعتیاد آگاه ساخته و در این حوزه برنامه های ویژه ای اندیشیده و اجرا کنند.


وی در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه اعتیاد مسیر زندگی جوانان و نوجوانان را تغییر می دهد، گفت: از آنجایی که جوانان و نوجوانان از خانواده های خود و اولیای مدرسه بیشترین حرف شنویی را دارند آنها می توانند با هوشیاری و آموزش اصولی و به موقع مانع از گرایش دانش آموزان به اعتیاد شوند.


دبير شورا به دانش آموزان هشدار داد که مراقب باشند و فریب افراد سود جو و دشمنان را نخورند و بر مراقبت در رفتارهای اجتماعی تأکید کرد و رفتار با وقار و مودبانه وسنگین در اجتماع توسط جوانان و نوجوانان را خواستار شد.


جهان گفت: یکی از دغدغه های مسئولان و شخص مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بحث اعتیاد ومواد مخدر است و در این خصوص بارها تاکید داشتند نوجوانان و جوانان دانش آموز و دانشجو باید در اولویت برنامه های فرهنگی باشند.


وي؛ اعتیاد را بلای خانمانسوز دانست و گفت: این معضل ویران کننده خانواده است که گریبان تعدادی از جوانان مارا گرفته ومتاسفانه افراد سود جو وفرصت طلبی هستند که بنای خوشبختی خود را بربدبختی این جوانان مرزوبوم گذاشتند.


دبیر شورا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات اداره آموزش و پرورش کیش در رابطه با برنامه های بسیار خوب فرهنگی پیشگیری در حوزه دوری از آسیب های اجتماعی و بویژه اعتیاد برای نوجوانان و جوانان دانش آموز، خاطرنشان ساخت: باید از تمامی ظرفیت ها و فرصت ها حتی اردوهای دانش آموزی برای اقدامات فرهنگی پیشگیری در سطح مدارس استفاده کرد.

منبع: شورای هماهنگی مبارزه باموادمخدر کیش۹۵٫۱۱٫۱۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34482

برچسب ها