• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73441اخبار امروز : 10
9

نقش مهم گروه هاي مرجع در رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 34442
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، نقش گروه هاي مرجع در رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر را مهم برشمرد و بر حضور و حمايت خيرين از بهبوديافتگان به منظور كاهش آسيب هاي اجتماعي تاكيد كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ اولين جلسه هيأت امناء […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، نقش گروه هاي مرجع در رويكرد اجتماعي مبارزه با مواد مخدر را مهم برشمرد و بر حضور و حمايت خيرين از بهبوديافتگان به منظور كاهش آسيب هاي اجتماعي تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان؛ اولين جلسه هيأت امناء خيريه كاهش آسيب هاي اجتماعي كشتي نجات اصفهان (در شرف تأسيس) با حضور اساتيد دانشگاه‌هاي اصفهان، علوم پزشكي اصفهان و چهره‌هاي شاخص استاني و مديران كل و معاونين دستگاه‌هاي دولتي مرتبط و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، در محل تالار انديشه دانشگاه علوم پزشكي اصفهان برگزار شد.

مصطفي هادي زاده، دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، با ارائه گزارشي از وضعيت اعتياد، ميزان ابتلاي دختران و زنان به اعتياد، ناآگاهي جوانان در خصوص ميزان مجازات ناشي از جرائم مواد مخدر، ميزان اعتياد در محيط‌هاي كارگري و صنعتي استان اصفهان، توجه همگان را به نقش گروه‌هاي مرجع در اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر معطوف كرد و گفت: با توجه به تأسيس مجمع خيرين امام حسن عسگري (ع) از سال ۹۲ تاكنون و فعاليت-هاي چشمگير اين خيريه، خواستار ياري گروه علمي، فرهيخته و متخصص حاضر در جلسه جهت تصميم گيري و فعاليت بيشتر در قالب تشكيل خيريه كاهش آسيب هاي اجتماعي كشتي نجات اصفهان هستيم.

دكتر شمس از مسؤولان دانشگاه علوم پزشكي اصفهان، با اشاره به عناين مهم آسيب هاي اجتماعي و ارائه گزارشي از روند فعاليت¬هاي انجام شده در حوزه پيشگيري و درمان، با تشريح و تبيين اهداف اصلي و فرعي خيريه به مشكلات اوليه جهت راه انداي خيريه اشاره كرد.

در ادامه ، هر يك از اعضا با توجه به پتانسيل‌هاي موجود خواستار ارزيابي و تبيين وضعيت موجود، تعيين اهداف و برنامه ها با توجه به تخصص اعضا، برنامه ريزي براي ارتقاء سلامت جامعه، تعيين فعاليت هاي مورد نياز بر اساس نيازسنجي و … خواستار شدند و در اين زمينه آمادگي خود را اعلام كردند. در پايان، مقرر شد موضوع تعيين برنامه ها، راهكارها و نوع مداخلات در حوزه درمان و پيشگيري از اعتياد توسط هر يك از اعضاي جلسه بررسي، تدوين و در جلسه آتي بيان شود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۵٫۱۱٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34442

برچسب ها