• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
7

تهیه کننده سینما: سیاست گذاری کلان در حوزه اجتماعی، گرایش به اعتیاد را كاهش مي‌دهد

  • کد خبر : 34411
  • ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۷

یک تهیه کننده سینمای ایران درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر افزود: سیاست‌گذاری کلان در حوزه اجتماعی و عملیاتی کردن آن می‌تواند امید به زندگی نسل جوان را بیشتر، روحیه آنان را شادتر و گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و داروهای روان گردان را کمتر کند. علی معلم در گفت […]

یک تهیه کننده سینمای ایران درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر افزود: سیاست‌گذاری کلان در حوزه اجتماعی و عملیاتی کردن آن می‌تواند امید به زندگی نسل جوان را بیشتر، روحیه آنان را شادتر و گرایش به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و داروهای روان گردان را کمتر کند.


علی معلم در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: در حال حاضر در جامعه امروزی، نسل جوان کشورمان با مشکل افسردگی عمیق مواجه است و بحران‌های اجتماعی و اقتصادی بر این مشکل بیشتر دامن می‌زنند، این نسل به مصرف مواد مخدر پناه می‌برند تا به خیال و تصور کاذب ، دغدغه این بحران ها را نداشته باشند.


وی با بیان اینکه کارهای فرهنگی به تنهایی در بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر تاثیرگذار نیست ، اظهار کرد: نیازمند سیاست متمرکز و مشخص برای تحقق رویکرد مقابله با اعتیاد هستیم، افسردگی در میان جوانان نفوذ زیادی یافته و دسترسی راحت به مواد مخدر، کار مبارزه را سخت تر کرده است .


تهیه کننده فیلم سینمایی آل ، درباره تاثیر تولید فیلم ها و سریال ها با محوریت اعتیاد و مقابله با آن برای تحقق رویکرد مبارزه اجتماعی با مواد مخدر ، ادامه داد: تاکنون فیلم های خوب و قابل قبولی درباره اعتیاد و مقابله با آن ساخته شده ، به عنوان مثال فیلم ابد و یک روز پیامی خوبی برای مضرات اعتیاد داشته و با استقبال مخاطبان روبرو شده است .


معلم تاکید کرد: هنر دارای توانایی‌هایی است که از کودکان تا سالمندان را علیه سنت های ناپسند و هنجارهای اجتماعی از جمله مواد مخدر که در پیرامون محل زندگی شان است ، ترغیب می کند و این هدف مهمی در مبارزه یا پیشگیری از مواد مخدر به شمار می آید.


به گفته این تهیه کننده ، جریان فرهنگی هنری باید پیام های نیرومندی برای قشرهای مختلف جامعه صادر کند تا این پیام بتواند موج انقلابی و شورشی علیه ناهنجاری مواد مخدر ایجاد کند.


معلم افزود: برگزاری جلسات مختلف و مستمر از سوی دست اندرکاران امر مبارزه با مواد مخدر با تهیه کنندگان و کارگردان‌ها درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر یک امر ضروری و الزام آور است و در این زمینه مسوولان می توانند از ایده سازندگان فیلم برای تحقق این رویکرد استفاده کنند.


تهیه کننده فیلم ازدواج به سبک ایرانی تصریح کرد: هنر می‌تواند پل ارتباطی مردم و مسوولان در حوزه مبارزه با مواد مخدر تلقی شود و تولید آثار باید برابر یافته های متخصصان حوزه آسیب ها اعم از روانشناسی ،جامعه شناسی، دینی، اجتماعی، فرهنگی و مطابق با اصول و اهدافی باشد.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۵٫۱۱٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34411

برچسب ها