فرمانده انتظامی چهارمحال وبختیاری گفت: همزمان با اجرای طرح امنیت اجتماعی در یکی از نقاط آلوده حاشیه شهرکرد ۲۳ نفر از سوادگران مرگ دستگیر شدند.
روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد خدر استان چهار محال وبختياري سردار غلامعباس غلامزده روز یکشنبه دهم بهمن ۹۵ در گفت وگو با خبرنگاران بيان كرد: در راستای پاکسازی نقاط آلوده در مناطق آلوده حاشیه شهرکرد، طرح ارتقای امنیت اجتماعی برگزار شد.
به گفته وی در این طرح ۲۳ نفر از توزیع و تولید کنندگان سابقه دار مواد مخدر دستگیر و مقادیری مواد مخدر و آلات مصرف و اموال مسروقه نیز از منازل و مخفیگاه های آنان کشف و ضبط شد.
وی اظهارکرد: در اجرای این طرح مقادیری مواد غذایی، شیرآلات و اموال مسروقه و سلاح های سرد از جمله قمه، شمشمیر و چاقو نیز کشف و ضبط شد.
سردار غلامزاده افزود: افراد دستگیر شده و اموال مکشوفه جهت تشكيل پروند وسيرقانوني به مراجع قضایی استان تحویل شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد خدر استان چهار محال وبختياري۹۵٫۱۱٫۱۳