• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
7

یک نماینده مجلس : راهکار مناسب برای مبارزه با مواد مخدر با ساز و کار مشخص تعریف شود

  • کد خبر : 34367
  • ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳

نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر معتقد است باید راهکار علمی مناسب برای مقابله با اعتیاد از سوی دست اندرکاران کشور با ساز و کار مشخص تعریف شود. یحیی کمایی پور در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بحث اجتماعی […]

نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی درباره بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر معتقد است باید راهکار علمی مناسب برای مقابله با اعتیاد از سوی دست اندرکاران کشور با ساز و کار مشخص تعریف شود.


یحیی کمایی پور در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر رویکرد خوب و قابل قبولی برای مقابله با هجمه شدید اعتیاد به مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی در کشور است ، باید در این حوزه با تدابیر هوشیارانه و ارایه راهکار علمی درست ، عمل کرد.


وی با اشاره به وجود بیش از یک میلیون معتاد به مصرف مواد مخدر در کشور و درگیر شدن خانواده های آنان به این بلای خانماسوز، اظهار کرد: نگاه ما در حوزه اعتیاد به مواد مخدر باید بیمار گونه باشد و به جای هزینه های بسیاری که برای برخوردهای انتظامی و جرم تلقی کردن اعتیاد صرف می شود، هزینه ها در راه درمان معتادان و جلوگیری از بازگشت آنان به سمت مصرف مجدد مواد مخدر صرف شود.


کمایی پور ادامه داد:متاسفانه جامعه ما هنوز نپذیرفته که اعتیاد یک بیماری است نه یک جرم ، و این تصور در افکار عمومی و حتی مسوولان رخنه کرده که معتادان گروهی مجرم هستند که باید در زندان باشند.


نماینده مردم جیرفت در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: شهروندان جامعه ما برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید به سمتی حرکت کنند که اعتیاد را نه به عنوان یک جرم بلکه یک بیماری همانند سایر بیماری ها بدانند.


کمایی پور تصریح کرد: این تغییر نگاه و فرهنگ‌سازی در مرحله اول از طریق رسانه های همگانی و آموزش و پرورش باید انجام شود و به مرور در قوانین و مقررات تغییراتی صورت پذیرد تا بتوانیم در بلند مدت نگاه جامعه را به این پدیده‌ی اجتماعی تغییر دهیم.


وی با اشاره به اینکه اعتیاد پیامدهای جسمی و روانی مخربی را ایجاد می کند، گفت : ضرورت دارد برای برخورداری از حمایت های اجتماعی و دعوت از معتادان برای درمان ، باید نگاه همه جانبه ای به مقوله اعتیاد داشته باشیم.


کمایی پور با بیان اینکه نمایندگان مجلس همواره به حل آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد به مصرف مواد مخدر توجه ویژه ای دارند، خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی جنبه قانونگذاری دارد ، اما برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر از طرحها و برنامه ها ی مقابله و پیشگیری از این معضل حمایت می کند.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۵٫۱۱٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34367

برچسب ها