• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

اعتیاد و طلاق و سكونت‌گاه‌هاي غيررسمي؛ سه محور مهم در مقابله با آسيب هاي اجتماعي

  • کد خبر : 34334
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۹

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی گفت: اعتیاد، خشونت و نزاع فردی، طلاق و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی از جمله آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار استان برای پیشگیری و مقابله می‌باشند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ حسینی با حضور در جمع روحانیون، در جلسه‌ای که در اداره […]

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی گفت: اعتیاد، خشونت و نزاع فردی، طلاق و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی از جمله آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار استان برای پیشگیری و مقابله می‌باشند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ حسینی با حضور در جمع روحانیون، در جلسه‌ای که در اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان برگزار شد، گفت: امروز به دلیل وضعیت ویژه آسیب‌های اجتماعی در کشور، مقام معظم رهبری توجه ویژه‌ای بر این موضوع دارند. اگر جلسات ایشان را رصد کنیم، اغلب در مورد سیاست‌های کلان و مناسبتی است اما جلسات مربوط به آسیب‌های اجتماعی را شخصا به شکل مدیریت اجرایی پیگیری می‌کنند و زمان نسبتا طولانی را به این موضوع اختصاص داده‌اند و در این جلسات بر گزارش‌های اقدامی تاکید ویژه دارند.


وي در ادامه افزود: دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی مسئولیت مدیریت تقسیم کار در حوزه پیشگیری آسیب‌های اجتماعی دارد و به تازگی بحث اقدام در مورد آسیب‌های اجتماعی را در قالب طرح تقسیم کار ملی برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی پی‌گیری می‌کند. اعتیاد- خشونت و نزاع فردی- طلاق و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی از جمله آسیب‌های اجتماعی اولویت‌دار استان برای پیشگیری و مقابله می‌باشد.


مدیرکل دفتر امور فرهنگی و اجتماعی خاطر نشان کرد: طرح مباحث در جمع روحانیون از دو جهت برای حائز اهمیت است: به این دلیل که روحانیون روحیه‌ی طلبگی دارند و خواهان و خواستار علم هستند و دوست دارند که بدانند. همچنين روحانیون در جامعه‌ی ما جز گروه‌های مرجع محسوب می‌شوند و مردم نیز پیرو کلام ایشان می‌باشند.


حسيني در ادامه ٬سه نکته را در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی حائز اهميت برشمرد:

۱- آسیب‌های اجتماعی را ساده می‌انگاریم. در حالی که آسیب‌های اجتماعی از پیچیدگی بالایی برخوردار هستند.

۲- در بحث آسیب‌های اجتماعی باید رویکرد و نگاه ما پروسه محور و فرایندی باشد. به این معنا که ببینیم خط سیر ایجاد آسیب‌ها در طول زمان چه عواملی هستند و به جای برخورد سطحی و ساده‌انگارانه با نگاه عمیق و فرایندی به جای معلول‌ها به علت‌ها بپردازیم.


۳- باید در نظر داشت که آسیب‌های اجتماعی تحت تاثیر شرایطی ایجاد می‌شوند. این شرایط ریشه در گفتمان‌های قالب در جامعه دارد و گفتمان ها خود معلول رسوبات فرهنگی هستند. و همه‌ی این مجموعه پیوسته در حال تغییر است، چرا که جامعه در حال پویایی و غیر ایستا قرار دارد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۱۱٫۱۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34334

برچسب ها