دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي با بيان اينكه براي ريشه كن شدن اعتياد نياز به مديريت پويا و مدرن داريم، گفت: لازمست از علوم و تكنولوژي و ره يافتهاي فني و تخصصي روز دنيا بهره ببريم و بر حسن انجام وظايف سازمانهاي مسئول نظارت و پيگيري جدي اعمال كنيم.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، محمدعلي نصرتي در همايش پيشگيري و مقابله با آسيبهاي موادمخدر كه با مسئوليت بخشداري تركمانچاي از توابع شهرستان ميانه برگزار شد، امنيت را يكي از دستاوردهاي انقلاب و نظام مقدس جمهوري اسلامي و مهمترين توفيقات نظام دانست و اظهار داشت: انقلاب اسلامي هويت ايراني و اسلامي را بازگرداند و به تحقير و توهين قدرتهاي بزرگ عليه ملت كشورمان خاتمه داد، لذا ما بايد در مقابل اين نعمتها به درگاه خداوند متعال شكرگزار و از همه كساني كه با ايثار و از خودگذشتگي براي اين ملت و مملكت عزت و آبرو كسب كردند قدرداني كنيم .
وي افزود: تقويت روحيه جهادي و انقلابي در بين جوانان و خانواده ها تمامي معادلات دشمن را بر هم ميزند و هر اندازه كه بتوانيم در جامعه وحدت و همدلي ايجاد نمائيم به همان مقدار توطئه هاي دشمن را كه يكي از آن ترويج موادمخدر و اعتياد است خنثي خواهيم كرد و بحول و قوه الهي هيچ تاثيري در روند پيشرفت و توسعه كشور نخواهد گذاشت.
دبير شورا اضافه كرد: امروز موادمخدر بويژه انواع صنعتي و روانگردانها كه با تبليغات و ترفندهاي مختلف از جمله افزايش ضريب هوش و بيداري شب امتحان و يا تناسب اندام بويژه براي بانوان ترويج مي شود بشدت جامعه و جوانان را تهديد مي كند.
نصرتي يكي از دلايل كشيده شدن جوانان به سمت موادمخدر را عدم توجه به نيازهاي اساسي اين قشر از جمله اشتغال، ازدواج و تفريحات آنها عنوان كرد و گفت: فقط با سخنراني ها و جلسه ها مشكلي حل نمي شود بايد با يك مديريت جهادي به حل مسئله پرداخت.
وي تاكيد كرد: ما نياز به مديريت پويا و مدرن داريم، از سويي بايد نسبت به تبيين وظايف ، تعيين اولويت ها، تقسيم كار ، انتخاب مديران لايق و كارآمد،اقدام كنيم و همچنين لازمست از علوم و تكنولوژي و ره يافتهاي فني و تخصصي روز دنيا بهره ببريم و بر حسن انجام وظايف سازمانهاي مسئول نظارت و پيگيري جدي اعمال نماييم.
دبير شورا با بيان اينكه هر گونه تصميم بايد براساس پايه علمي، تحقيق، پژوهش و نيازسنجي باشد گفت: با الهام از برنامه هاي ابلاغي ستاد نسبت به بومي سازي دستورالعملها و برنامه ها اقدام شود.
وي افزود: بايد اقدامات ما از حالت تدافعي و انفعالي به مديريت پيشدستانه، تهاجمي، مطالبه گرانه، و رقابتي تغيير ماهيت پيدا كند.
نصرتي در خاتمه با بيان اينكه نبايد امكانات و مقدوراتمان را در مديريت بحران متمركز كنيم گفت: هنر ما در پيش بيني و پيشگيري از رويدادهاي پيشرو است.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۱۱٫۰۹