• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
7

ضرورت توانمندسازي معتادان بهبوديافته

  • کد خبر : 34263
  • ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۸

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد بر ضرورت بازپروري و توانمندسازي معتادين بهبود يافته تاكيد كرد و گفت: اين امر، از مسائل بسيار مهم است كه مسئولين بايد نسبت به آن توجه لازم را داشته باشند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ جلسه كميته درمان و حمايت هاي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد بر ضرورت بازپروري و توانمندسازي معتادين بهبود يافته تاكيد كرد و گفت: اين امر، از مسائل بسيار مهم است كه مسئولين بايد نسبت به آن توجه لازم را داشته باشند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ جلسه كميته درمان و حمايت هاي اجتماعي با حضور معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان، دبير شوراي هماهنگي استان و ساير اعضاي اين كميته در محل شوراي هماهنگي برگزار شد.


علي روستايي دبير شورا در اين كميته اظهار داشت: بازپروري و توانمندسازي معتادين بهبود يافته از مسائل بسيار ضروري به شمار مي‌رود و بايد تلاش كرد تا تمام مسئولين نسبت به اين قضيه توجه لازم را داشته باشند.


دبير شورا به ضرورت ايجاد شغل براي معتادين بهبود يافته تاكيد كرد و افزود: توانمندسازي ،آموزش مهارت‌هاي زندگي و حمايت‌هاي اجتماعي از طرق مختلف مي‌تواند براي والدين و فرزندان روزنه‌هاي اميد را ايجاد كند و ضرورتي انكارناپذير در جهت پيشگيري از اعتياد در جامعه است.


وي در پايان از دانشگاه علوم پزشكي، سازمان بهزيستي و انجمن صنفي درمانگران اعتياد خواست تا در زمينه توانمندسازي، بازپروري و آموزش مهارت‌هاي زندگي ويژه معتادين بهبود يافته با معاونت پيشگيري از وقوع جرم دادگستري همكاري كنند.


دكتر رفاهي معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان نيز ضمن اشاره به ابلاغ برنامه هاي مختلف از سوي معاونت پيشگيري قوه قضائيه به استان‌ها در حوزه مقابله با آسيب هاي اجتماعي گفت: يكي از برنامه هاي ابلاغي موضوع مراقبت بعد از خروج معتادين بهبود يافته است كه در اين راستا ۴۶ دوره آموزشي ويژه معتادين بهبوديافته به منظور جلوگيري از بازگشت آنها به اعتياد در حال انجام است.


وي ضمن اشاره به دستور مقام معظم رهبري مبني بر مقابله موثر با آسيب هاي اجتماعي از جمله اعتياد افزود: بايد تلاش كرد تا افرادي كه گرفتار اين معضل هستند به زندگي خود برگردند كه يكي از كارهاي موثر ايجاد اشتغال و حمايت از معتادان در حال ترك و بهبود يافته است .


رفاهي اشتغال به كار را هم زمان با طي مراحل درمان ضروري دانست و افزود: اشتغال نقش مهمي در آماده سازي و بازسازي شخصيت اجتماعي معتادين دارد كه لازم است تمام دستگاه‌هاي مرتبط با همكاري و هماهنگي لازم اين موضوع را به طور جدي پيگيري كنند.


در پايان هريك از اعضا در خصوص نحوه برگزاري دوره هاي آموزشي ابلاغ شده جهت معتادين بهبود يافته نظرات خود را بيان كردند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۵٫۱۱٫۰۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34263

برچسب ها