• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
8

اشتغال بهبوديافتگان عاملي مهم در عدم بازگشت مجدد آنان به اعتياد

  • کد خبر : 34189
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۳

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، اشتغال معتادان بهبوديافته را از مسائل بسيار مهم خواند و گفت: بايد تلاش كرد تا نظر خيرين را به اين سمت جلب كرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ جلسه‌اي با حضور مديركل پيشگيري‌هاي وضعي معاونت اجتماعي و پيشگيري از […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد، اشتغال معتادان بهبوديافته را از مسائل بسيار مهم خواند و گفت: بايد تلاش كرد تا نظر خيرين را به اين سمت جلب كرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد؛ جلسه‌اي با حضور مديركل پيشگيري‌هاي وضعي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه، معاون پيشگيري از وقوع جرم دادگستري دبير شوراي هماهنگي استان ، دادستان‌هاي شهرستان هاي استان و ساير مسئولين مرتبط به منظور برنامه ريزي براي اشتغال و ساماندهي معتادين بهبود يافته در محل دادگستري شهر يزد برگزار شد.


علي روستايي دبير شوراي هماهنگي استان اظهار داشت: اشتغال معتادان بهبود يافته از مسائل بسيار مهم به شمار مي‌رود و بايد تلاش كرد تا نظر خيرين را به اين سمت جلب كرد.


وي در ادامه با اشاره به ايجاد كارگاه اشتغال براي معتادان بهبود يافته و همسران آنها توسط شوراي هماهنگي و به همت يكي از تشكل هاي مردم نهاد استان يكي از مشكلات اين كارگاه را بازاريابي براي توليدات كارگاه مذكور عنوان كرد و از حاضرين و دستگاه‌هاي مرتبط براي رفع اين مشكل مساعدت خواست.


دكتر رفاهي معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري استان در اين جلسه، ضمن تبيين ضرورت ايجاد اشتغال و حمايت هاي اجتماعي لازم براي معتادين بهبود يافته به منظور عدم عود مجدد بيماري اعتياد هماهنگي و همكاري دستگاههاي مرتبط را در اين خصوص را لازمه كار دانست و افزود: كنترل خانواده هاي در معرض اعتياد و يا داراي بيماري اعتياد ميتواند در كاهش آسيب ها تاثيرگذار باشد.


دكتر ساوري مديركل پيشگيري هاي وضعي معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم قوه قضائيه گفت: شناخت ابعاد گوناگون معضل مواد مخدر اولين گام براي مبارزه با آن است و تنها راه مهار اين معضل همه جانبه نگري است.


وي با بيان اينكه اگر به حوزه اشتغال معتادان بهبود يافته توجه نشود كار به صورت نيمه تمام رها مي شود و تمام هزينه كردها به هدر مي رود افزود: در اين زمينه ها بايد از ظرفيت تمام دستگاه هاي دولتي ،خصوصي ،اصناف و سازمانهاي مردم نهاد استفاده كرد تا معتادين بهبود يافته به سلامت به جامعه بازگشته و مورد حمايت هاي اجتماعي قرار بگيرند.


در ادامه وي از اداره كل تعاون،كار و رفاه اجتماعي و نيز سازمان آموزش فني و حرفه اي با همكاري ساير دستگاههاي مرتبط خواست تمام تلاش خود را در اين زمينه انجام داده دهند.


وي افزود: براي ۴۰۰ نفر از افراد واجد شرايط كه زمينه اشتغال آنها فراهم مي باشد در نيمه اول سال ۹۶ به اداره كار معرفي شوند و از طريق معاون پيشگيري دادگستري اين موضوع قابل بررسي و پيگيري مي باشد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان يزد۹۵٫۱۱٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34189

برچسب ها