• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
12

یک کارشناس اخلاق: آموزه‌های دینی و اخلاقی، مصونیت را در برابر اعتیاد به مواد مخدر تضمین می‌کند

  • کد خبر : 34180
  • ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵

یک کارشناس اخلاق و خانواده گفت : گسترش آموزه های دینی و اخلاقی در خانواده، فرزندان را در جامعه در مقابل انواع آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد به مصرف مواد مخدر ، مصون مي‌كند. حجت الاسلام محمود رحمان‌پور در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: نتایج تحقیقات متعدد نشان […]

یک کارشناس اخلاق و خانواده گفت : گسترش آموزه های دینی و اخلاقی در خانواده، فرزندان را در جامعه در مقابل انواع آسیبهای اجتماعی از جمله اعتیاد به مصرف مواد مخدر ، مصون مي‌كند.


حجت الاسلام محمود رحمان‌پور در گفت و گو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: نتایج تحقیقات متعدد نشان داده است خانواده‌هاي با خطر بالاي مصرف مواد مخدر دارای اعتقادات دینی و اخلاقی کمتری هستند و اجازه می دهند كودكان آنها نیز نسبت به مسایل مذهبی بی توجهی کنند و در نوجوانی با آسیب های اجتماعی بسیاری از جمله اعتیاد مواجه می شوند.


وی با بیان اینکه دست اندرکاران امر مبارزه با مواد مخدر باید برنامه ها را به مسایل مذهبی و معنوی بیشتر معطوف کنند، اظهار کرد: مصرف موادمخدر و قرص های روانگردان تخریب کننده دنیای آرزوهای فرزندانمان است ، پس باید در کنار آموزش مهارت های زندگی به مسایل اخلاقی و دینی بیشتر بها داد.


این کارشناس اخلاق و خانواده در ادامه عوامل مختلفی را در تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر مفید دانست و ادامه داد: توجه به مقوله ورزش نیز امری مهم است زیرا قهرمانی در ورزش در پرتو سلامت جسمانی، روانی و اخلاقی حاصل می شود و سلامتی، نشاط و امنیت عاری از موادمخدر امکانپذیر است.


رحمان پور با تاکید بر اینکه دعوت به مصرف موادمخدر از سوی دوستان و همسالان، دعوت به تباهی و ضلالت است، گفت : در امر آموزش و پیشگیری از اعتیاد ، باید نه گفتن به مصرف موادمخدر فراموش نشود.


وی افزود: امید به آینده های درخشان با پرهیز از مصرف موادمخدر و روانگردانها محقق می شود، اعتماد به نفس، مانع از لغزش جوانان در مقابل وسوسه دوستان ناباب برای مصرف این مواد شده و باید تمامی زمینه ها و امکانات را برای مبارزه با این پدیده شوم فراهم شود.


رحمان پور اضافه کرد: وجود صمیمیت و محبت در بین اعضای خانواده مانع از گرایش جوانان به مصرف مواد مخدر می‌شود ، لذا خانواده‌ها باید وقت بیشتری را در کنار فرزندان خود بگذرانند و خانمان سوز بودن اعتیاد را جدی بگیرند.


این کارشناس اخلاق و خانواده ، یادآور شد: البته خانواده ها نباید نسبت به پدیده اعتیاد زیاد سخت گیری و یا بی تفاوت باشند زیرا افراط و تفریط در این زمینه ، باعث فشار روانی به فرزندان می شود.


رحمان پور خاطرنشان کرد: مسوولان و کارشناسان متخصص وظیفه دارند در راه تحقق یافتن بحث مبارزه اجتماعی با مواد مخدر ، از تربیون های مختلف از جمله رسانه ها ، مطالب یاد شده را به گوش خانواده ها برسانند .


به گفته وی ، برخوردهای انتظامی و قضایی نیز با عاملان و عرضه کنندگان مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نیز تشدید یابد و نتایج آن به اطلاع مردم برسد تا آنان نیز مشاهده کنند که مسوولان در امر اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر راسخ هستند.

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۵٫۱۱٫۰۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34180

برچسب ها