دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه حدود ۱۰ درصد معتادان متجاهر را زنان تشکیل میدهند، گفت: چهار مرکز ۱۰۰ نفره در استان تهران برای زنان معتاد متجاهر در نظر گرفته میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران تسنیم «پویا»؛ محمدرضا آذرنیا عصر امروز در حاشیه سیزدهمین جلسه ستاد ساماندهی مبارزه با مواد مخدر درباره مصوبات این جلسه اظهار کرد: سیزدهمین جلسه ستاد ساماندهی مبارزه با مواد مخدر به ریاست استاندار تهران برگزار شد و توسعه و ساماندهی مرکز اخوان در غرب تهران یکی از مهمترین موضوعات این جلسه بود.
وی افزود: توسعه مرکز اخوان در غرب تهران و گسترش آن از ۶۰۰ نفر به دو هزار نفر برای درمان و نگهداری معتادان متجاهر یکی از برنامههای پیش رو خواهد بود که تامین اعتبار در این باره انجام شده و کارها نیز در حال ساماندهی است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران خاطرنشان کرد: یکی از دیگر اقدامات انجام شده فعالیتهای عمرانی در نصیرآباد بود که به طور کامل انجام گرفته است؛ ساماندهی و آرامسازی منطقه نصیرآباد نیز به طور کامل مد نظر قرار گرفت.
آذرنیا افزود: نیروی انتظامی به طور شبانهروزی و ثابت در منطقه نصیرآباد مستقر شده و قرار است تا ورزشگاهی نیز در این محدوده احداث شود.
وی یکی دیگر از محورهای جلسه ستاد ساماندهی مبارزه با مواد مخدر را موضوع فشافویه دانست و گفت: مدیرکل زندانها و دانشگاه تهران پذیرفتند تا کارت درمانی دارای مجوز برای فشافویه صادر شود و بر اساس توافقات انجام شده میتوانیم از این پس ۲۴۰۰ نفر از معتادان متجاهر را در این اردوگاه نگهداری کنیم که تاکنون این مهم میسر نشده بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: با توافق استاندار تهران همه فرمانداران در هر شهرستان باید ظرفیت یک محل ۳۰۰ نفره را برای درمان معتادان متجاهر معرفی کنند و ما مجوزهای لازم را از بهزیستی دریافت میکنیم.
آذرنیا عنوان کرد: با اجرای این طرح، ۱۵ مرکز ۳۰۰ نفره اضافه خواهد شد و به ظرفیت ۸ هزار و ۵۰۰ نفره نگهداری معتادان تعدادی افزوده میشود.
وی تصریح کرد: قرار شد تا هر چه زودتر این ۱۵ مرکز معرفی و راهاندازی شوند و این مهم با همکاری و مشارکت بخش دولتی و خصوصی انجام میگیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر درباره تعیین تکلیف زنان معتاد متجاهر نیز اظهار کرد: تقریباً ۱۰ درصد معتادان متجاهر را زنان تشکیل میدهند؛ برای زنان معتاد متجاهر ۴ مرکز ۱۰۰ نفره در نظر گرفتهایم که البته بیشتر از این تعداد در استان تهران نیاز نداریم؛ این مراکز برای درمان و نگهداری زنان معتاد متجاهر خواهد بود.