دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان با اشاره به راه اندازي مركز زير ۱۸ سال در استان گفت: در حال حاضر اولين دستور كار جلسه علاوه بر گزارش عملكرد جلسات دستگاه هاي عضو كميته فرهنگي و پيشگيري اين امر مي باشد كه به زودي محقق ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان؛ جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري از اعتياد اين شورا با حضور دبير شورا و مدير كل آموزش و پرورش استان در اداره كل آموزش و پرورش استان برگزار شد
غلامرضا آقاميرزايي ضمن تبريك به سرپرست جديد و تقدير از مدير كل پيشين آموزش و پرورش استان گفت: اميدواريم با وجود مديركل جديد آموزش و پرورش كه خود ساليان سال به عنوان مدرس آسيب هاي اجتماعي فعاليت داشته اند، اين كميته پوياتر از قبل به كار خود ادامه دهد وحركت رو به رشدي در اين حوزه داشته باشيم .
وي بيان كرد : ايشان قطعا آسيب هاي اجتماعي را مهمترين مسئله در حوزه پيشگيري از اعتياد خواهند داشت و غير از اين نبايد از ايشان انتظار داشته باشيم.
دبير شورا افزود: مهمترين موضوع در حوزه مبارزه با مواد مخدر اجتماعي شدن مبارزه با اعتياد است كه اين مهم در كشور ما اگر چه با تاخير اتفاق افتاده است اما تحقق خواهد يافت.
دريكوند مديركل آموزش و پرورش استان در ادامه جلسه در رابطه با پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي گفت: ايمان دارم اگر بحث آگاهي مهارتهاي زندگي نهادينه و بصورت يك رفتار پذيرفته شود و به خانوادهها ورود پيدا كند قطعا در بحث پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي تاثير گذار خواهد بود.
وي با توجه به اين كه آسيبهاي اجتماعي را بايد آسيبشناسي كرد افزود: بايد اثربخشي اقدامات مقابله اي با آسيب ها بررسي شوند.
وي گفت: جامعه هدف ما ۱۲۰هزار نفر است كه تاكنون توانستهايم فقط ۷۷ هزار نفر را تحت پوشش قرار دهيم و معتقديم فعاليتها و برگزاري كارگاههاي پيشگيري در يك بازه زماني ۵ساله خود را نشان ميدهد و براي جامعه مفيد خواهد بود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر لرستان۹۵٫۱۱٫۰۲