دادستاني عمومي و انقلاب قزوين در جلسه كميته مقابله و حقوقي و قضايي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر گفت: انتظار در برخورد با قاچاقچيان موادمخدر بيش از پيش است، چرا كه آمار اعتياد در حال افزايش و سن اعتياد رو به كاهش است و در اين زمينه بايد تلاش بيشتري شود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين؛ حجت الاسلام صادقي نياركي در جلسه اين كميته گفت: اعتياد امروز واقعيتي در جامعه است و نبايد از عمق فاجعه اعتياد وآسيبهاي مواد مخدر غافل شويم بلكه بايد براي پيشگيري و مقابله با بحران اعتياد با تمام توان تلاش كنيم چرا كه ما مسئوليم و بايد در پيشگاه خدا پاسخگو باشيم.
دادستان قزوين خاطر نشان كرد: امروز با توجه به شرايط استان قزوين كه محل عبوري براي قاچاقچيان موادمخدر است، انتظار در برخورد با قاچاقچيان موادمخدر بيش از پيش است چرا كه آمار اعتياد در حال افزايش و سن اعتياد رو به كاهش است و در اين زمينه بايد تلاش بيشتري شود، كسي كه عنوان بلاي خانمانسوز را براي موادمخدر انتخاب كرده بسيار نگاه خوبي داشته است چرا كه به واقع اين ماده خانمان سوز همچون بلايي است كه در اكثر تخلفات و جرايم به گونه اي نقش دارد.
وي تصريح كرد: دستگاه قضايي با صدور احكام اعدام براي قاچاقچيان و سوداگران مرگ جديت خود را نشان داده است و همچنان مثل گذشته در انجام وظايف خود با آمادگي كامل اجراي قانون را محور كار خود مي¬داند، با توجه به گزارش موثق، از مسئولان دانشگاه علوم پزشكي استان مي¬خواهيم نظارتهاي خود را بر كمپها بيشتر كنند، پذيرفتني نيست كه مركزي به نام كمپ براي درمان معتادان تشكيل شود و بعد خود اين كمپها با تخلفات خود به معضلي جديد تبديل شود.
صادقي نياركي اظهار داشت: دستگاه قضايي در اجراي وظايف قانوني وشرعي با كسي تعارف ندارد واگر مشاهده شود مسئولي نسبت به انجام وظايف خود كوتاهي ميكند، صبر مسئولان قضايي نيز به سر خواهد رسيد و آنگاه ما نيز با استفاده از ابزار قانوني وارد مي شويم و از حقوق مردم دفاع كرده و قانون را اجرا ميكنيم. خوشبختانه فرماندهي انتظامي استان قزوين فردي حاذق، آماده، همراه وعلاقه مند به انجام كار است كه اين امر فرصتي است كه بايد از آن استفاده كنيم البته دستگاه قضايي همچون گذشته و پرتوان¬تر از قبل با كوله باري از تجربه و اميد آماده است تا در برخورد با مواد مخدر اقدام كند و از دستگاههاي امنيتي و اطلاعاتي نيز انتظار ميرود با ارائه كمكهاي لازم بستر مناسب را براي پيشگيري و برخورد با سوداگران مرگ فراهم كنند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان قزوين۹۲/۷/۳