• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
6

ضرورت بومي‌سازي برنامه‌هاي پیشگیري از اعتياد

  • کد خبر : 34087
  • ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی بومي‌سازي برنامه‌هاي پیشگیري از اعتياد را ضروري خواند و گفت: محوریت اصلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اقدامات پیشگیرانه و اجتماعی کردن امر مبارزه است. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان آذربایجان شرقی بومي‌سازي برنامه‌هاي پیشگیري از اعتياد را ضروري خواند و گفت: محوریت اصلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر اقدامات پیشگیرانه و اجتماعی کردن امر مبارزه است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سراب گفت: محوریت و راهبرد اصلی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر معطوف به اقدامات پیشگیرانه و اجتماعی کردن امر مبارزه با صبغه کار فرهنگی است.


وي ، اقدامات انجام یافته در خصوص پیشگیری از اعتیاد در شهرستان را نسبت به ادوار گذشته قابل ملاحظه و چشمگیر ارزیابی کرد و گفت: کاملا مشخص است که اقدامات شهرستان هم راستا و مطابق با سیاست های ابلاغی ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام یافته است.


دبير شورا اضافه کرد: اقدامات باید پیش دستانه و تهاجمی باشد، هنر ما در امر مبارزه با مواد مخدر انجام کار علمی، هوشمندانه و با مطالعه دقیق است البته ضروری است اقدامات پیشگیرانه بومی سازی شود.


وي به تقسیم کار و انجام صحيح تكاليف و وظايف سازمان‌ها اشاره و بر مديريت مطالبه گرانه ، پويا ، رقابتي و در صورت نياز چالشي را مورد توجه و تاكيد قرار داد.


دبیر شورا ادامه داد: مبارزه بی امان با سوداگران، برخورد جدی و باصلابت با خرده فروشان خصوصا جمع آوري معتادين متجاهر باعث شده استان آذربایجان شرقی به عنوان استان عاری از معتادان متجاهر در کشور معرفی شود.


نصرتي؛ استفاده از ظرفیت دانشگاه ها را در حوزه پیشگیری، اطلاع رسانی و آگاه سازی حائز اهمیت دانست و ادامه داد: اگر ما به درستی از ظرفیت مراکز علمی استفاده کنیم می‌توانیم به درمان های بعدی امیدوار باشیم.


وی با اشاره به دغدغه اشتغال ادامه داد: دغدغه اشتغال و ایجاد بسترهای آن اگر مورد غفلت واقع شود به انحرافات و آسیب‌های اجتماعی منجر خواهد شد و در نتیجه آن، احساس خودباوری، خانواده‌پذیری و جامعه پذیری اتفاق نخواهد افتاد.


دبیر شورا موضوع حائز اهمیت دیگر را اولویت قرار دادن تربیت فرزندان عنوان و اضافه کرد: فرزندان اصلی ترین سرمایه خانواده ها هستند لذا ضروری است برای داشتن آینده ای بهتر فرزندپروری به اولویت اول خانواده ها تبدیل شود.


نصرتي تصریح کرد: ارتقاء سطح آگاهی و مهارت های اجتماعی، جذب خیرین، غنی سازی اوقات فراغت، ایجاد نشاط و شادابی، راه‌اندازی بازی‌های محلی از راهکارهای موثر در امر مبارزه و پیشگیری است لذا مسئولین امر باید با احساس مسئولیت مضاعف سعی در پررنگ ساختن این راهکارها در بین گروه های هدف اقدام كنند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۱۰٫۳۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34087

برچسب ها