• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73426اخبار امروز : 13
5

مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان در گيلان افتتاح شد

  • کد خبر : 34055
  • ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۰۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان اعلام كرد: با افتتاح مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان در اين استان ، معتادان متجاهر و بي‌خانمان استان جمع‌آوري و ساماندهي مي‌شوند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ محمدحسين شاه‌كوئي همزمان با آغاز فصل زمستان و بنا به […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان اعلام كرد: با افتتاح مركز نگهداري درمان و كاهش آسيب معتادان در اين استان ، معتادان متجاهر و بي‌خانمان استان جمع‌آوري و ساماندهي مي‌شوند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ محمدحسين شاه‌كوئي همزمان با آغاز فصل زمستان و بنا به دستور استاندار و رئيس شوراي هماهنگي، اولين مركز ماده ۱۶ استان گيلان از روز شنبه ۲۵ دي ماه با موضوع نگهداري و درمان معتادان بي خانمان و متجاهر مشمول ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر ، ضمن هماهنگي با مقام محترم قضائي و پليس محترم مبارزه با مواد مخدراستان رسماً آغاز بكار كرد.


وي اضافه كرد: در اين مركز از كليه معتادان اعزامي ، تست اعتياد گرفته مي شود و ضمن نگهداري اوليه آنها در قرنطينه مركز، ساير اقدامات بهداشتي و مراقبتي و حفاظتي انجام مي شود تا پس از گذراندن مدت اقامت اجباري ، بهبود يافته و به آغوش جامعه بازگردند.


دبير شورا بيان داشت: اين مركز با توجه به امكانات و منابع مالي دستگاههاي اجرايي استان و با مساعدت و همكاري اداره كل آموزش و پرورش، شوراي اسلامي شهر رشت و شهرداري رشت، ساخت و تكميل و تجهيز شده و مورد بهره‌برداري قرار گرفته است.


شاه كوئي در ادامه هدف از ايجاد اين مركز را ساماندهي معتادان متجاهر در سطح استان و نگهداري، درمان، بازپروري و حرفه‌آموزي آن دسته از معتادان مشمول ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر عنوان و اذعان كرد: كه از اين طريق مي توان به كاهش آسيب هاي اجتماعي در سطح جامعه كمك نمود و ضمن آن دغدغه خانواده ها را در اجتماع كاهش داد.


وي معتادين متجاهر مشمول اين قانون را داراي ۴ ويژگي اصلي عنوان كرد:كه بنا به دستورالعمل و پروتكل مربوطه به فردي معتاد متجاهر گفته مي شود كه اولاً اعتياد تزريقي داشته و ثانياً سن وي كمتر از ۱۷ سال و بيش از ۶۵ سال نباشد وثالثاً مبتلا به بيماري هاي شديد جسمي، مسري،عفوني و رواني نباشد و رابعاً بي خانمان و لامكان بوده و فاقد خانواده باشد.

منبع:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۵٫۱۰٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=34055

برچسب ها