• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
4

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: دسترسی به مواد مخدر باید به صفر برسد

  • کد خبر : 3402
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۲ - ۹:۲۱

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: دسترسی به مواد مخدر باید به صفر برسد و چنانچه کشفیات افزایش یابد، دست‌اندركاران آن از پاداش زیادی برخوردار خواهند شد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ در رابطه با اجرايي كردن دستور مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در سفر به شهرستان شيروان در مهر […]


قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: دسترسی به مواد مخدر باید به صفر برسد و چنانچه کشفیات افزایش یابد، دست‌اندركاران آن از پاداش زیادی برخوردار خواهند شد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ در رابطه با اجرايي كردن دستور مقام معظم رهبري (مدظله‌العالي) در سفر به شهرستان شيروان در مهر ماه سال گذشته مبني بر حضور پررنگ جوانان براي مقابله با مواد مخدر در شيروان و مطالعه مداخله جوانان براي بحث كاهش اعتياد و تاكيدات و تصريح وزير كشور و دبيركل ستاد آقاي دكتر رحماني فضلي در سفر به خراسان شمالي در ماه‌ جاري در خصوص مبارزه با مواد مخدر در اين شهرستان، جلسه‌ي شوراي هماهنگي استان با حضور استاندار جديد خراسان شمالي، قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر و معاونين ستاد، فرمانداران و مسوولين دستگاه‌هاي مرتبط تشكيل شد.

مهندس طه طاهری قائم مقام دبيركل ستاد نيز كه در پي اجراي طرح پایلوت شهرستان شیروان در مبارزه با مواد مخدر به اين شهرستان سفر كرده بود، در اين جلسه گفت: هزينه‌‌هاي مرتبط دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی،‌ نظامی و قضایی که در راستاي اجراي طرح پايلوت مبارزه با مواد مخدر تلاش کنند، پرداخت می‌شود.

وي اظهار کرد: مسئولیت اصلی مبارزه با مواد مخدر در استان بر عهده استاندار و در شهرستان بر عهده فرماندار است، همچنين ستاد نظارت جدی بر طرح‌ها و پروژه‌هاي مرتبط خواهد داشت و هر کجا كه نیاز به اعتبار باشد، کمک خواهد کرد.

قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: برای اجرايي كردن اقدامات طرح پايلوت در شهرستان شیروان ۴ ميليارد ريال اعتبار به دستگاه‌های فرهنگی، اجرایی و بسیج به‌منظور اجراي طرح‌ها و برنامه‌های مبارزه با مواد مخدر در اين شهرستان اختصاص یافته است.

طاهری با تاكيد بر توسعه مراکز فرهنگی و درمانی مراکز ترک اعتیاد در شیروان اظهار داشت: اينگونه مراکز درمانی باید در دسترس مردم باشند تا معتادان به سهولت بتوانند جهت درمان اعتياد خود اقدام نمايند، لذا به‌منظور كاهش حجم آسيب اعتياد در اين شهرستان، ۱۸ مركز بهداشت روستايي و بخش‌هاي اين شهرستان در امر درمان و كاهش آسيب ماموريت يافتند.

وي از رسانه ملی و دستگاه‌های اجرایی خواست تا در تهيه و اجراي برنامه‌های مهم در امر مبارزه با مواد مخدر اهتمام بيشتري داشته باشند، كه از جمله اين برنامه‌ها ايجاد ظرفيت براي مشاركت مردم و اجتماعي كردن مبارزه همه‌جانبه و تشويق و ترغيب طبقات درگير در اعتياد در برنامه‌هاي درمان و كاهش آسيب مي‌باشد.

وي همچنين افزود: در اين جلسه در رابطه با الزامات فعال‌سازي رسيدگي قضايي پرونده‌هاي قاچاق مواد مخدر مناطق آلوده شيروان تصميم‌گيري شد.

اين مقام مسول در ستاد گفت: ۷۵ درصد افرادی که به مصرف مواد مخدر گرایش دارند، قشر تحصیل کرده دیپلم، فوق دیپلم و لیسانس هستند، لذا بايستي در رابطه با دلايل بروز اعتياد توجه جدي كرد و برنامه‌ها را مبتني بر اين دلايل به روز كرد.

طاهري همچنین از اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار به ۱۵ دستگاه فرهنگي و پيشگيري كشور به‌منظور اجراي برنامه‌هاي فرهنگی و پيشگيري مبارزه با مواد مخدر خبر داد و گفت: تمام امکانات مبارزه با مواد مخدر را این ستاد مهیا خواهد کرد.

گفتني است ، در اين جلسه مصوب شد كه دانشگاه علوم پزشكي استان از ظرفيت ۱۸ مركز بهداشتي شهري و روستايي شيروان به‌منظور راه‌اندازي مراكز درمان با داروهاي آگونيست استفاده كند و اعتبار مورد نياز براي تامين پزشكان و كادر درماني مراكز موصوف از محل اعتبارات ستاد تامين شود.

همچنين استفاده از توان و ظرفيت سازمان تبليغات استان و شهرستان و ائمه جمعه و جماعات براي آگاه‌سازي اقشار مختلف مردم به‌منظور جلوگيري از گرايش طبقات سالم شهرستان به اعتياد، تامين پرداخت اعتبار مورد نياز جهت راه‌اندازي مركز موضوع تبصره ۲ ذيل ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر براي ترك اعتياد مردان، اجرايي كردن مصوبات در كوتاه‌ترين زمان از سوي كميته‌هاي تخصصي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و استفاده از توان مردان و زنان بهبوديافته در راستاي ترغيب ساير معتادان جهت مراجعه به مراكز ترك اعتياد از ديگر مصوبات اين جلسه بود.

همچنين با توجه به حضور روساي دانشگاه آزاد و علوم پزشكي در جلسه مذكور مقرر شد با استفاده از ظرفيت دانشگاه‌هاي مذكور و دانشگاه‌هاي تابعه، پروژه هاي تحقيقاتي و پژوهشي در خصوص برآورد تعداد معتادان استان به ويژه شهرستان شيروان، نوع وابستگي به انواع مواد مخدر و روان‌گردان، علل گرايش مردم استان به اعتياد، تعيين مولفه‌‌هاي اقتصادي مواد مخدر و حجم گردش مالي ناشي از آن در سطح استان، راهكارهاي موثر در ضربه زدن به بنيان‌هاي اصلي اقتصادي در قاچاق مواد مخدر در استان و بررسي نتايج و ثمرات ناشي از توزيع داروي اپيوم تينكچر طراحي و نتايج آن ظرف مدت ۶ ماه مشخص شود.


منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۷/۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3402

برچسب ها