معاون اجرايي سپاه الغدير گفت: گاهي عدم توجه خانواده، زمينه را براي بازگشت مجدد معتادان فراهم ميآورد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ با هدف كمك به شناسايي و ترغيب معتادان به درمان و كاهش آسيب در محلات پرخطر جلسهاي روز شنبه ۲۵/۱۰/۹۵ در محل فرماندهي سپاه الغدير استان يزد برگزار شد.
در اين جلسه كه با حضور معاون اجرايي سپاه الغدير، مدير بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشكي و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر و جمعي از مسئولين استان برگزار شد راهكارهاي عملياتي شناسايي معتادان با همكاري معتمدين محل، زمينه تسهيل مراحل درمان و تامين هزينه هاي درماني اين افراد مورد بررسي قرار گرفت.
سرهنگ استادي معاون اجرايي سپاه الغدير با تاكيد بر اينكه درمان يك معتاد مانند نجات يك ملت است، افزود: نبايد فراموش كنيم كه در كنار توجه به معتادان بايست به خانواده آنان نيز در فرايند مداخله و درمان توجه خاص شود و حمايت هاي لازم صورت پذيرد .
وي ادامه داد: گاهي عدم توجه به خانواده و عدم صيانت و مراقبت از آن و فقدان آموزش هاي لازم خانواده ها ، زمينه را براي بازگشت مجدد معتادان فراهم مي آورد.
در ادامه علي روستايي دبير شوراي هماهنگي استان ضمن تقدير و تشكر از نگاه مسئولان سپاه و بسيج استان به امر مبارزه با مواد مخدر و قدرداني از تلاشهاي صورت گرفته، ارائه طرح كرامت از سوي بسيج و سپاه را براي كمك به امر درمان و آموزش معتادان و پيشگيري از بروز اعتياد به فال نيك گرفت و خاطرنشان كرد: با توجه به اينكه در حال حاضر ۱۲ مركز ماده ۱۵ در استان مشغول فعاليت مي باشد و اينكه بيش از ۱۵۰ مركز درمان سرپايي معتادان در حال خدمت رساني مي باشد افزود: اگر طرح كرامت به شناسايي و ارجاع مناسب معتادان به مراكز درمان اقامتي ،سرپايي و حتي گروههاي NA كمك كند و زمينه را براي دريافت درمان داوطلبانه معتادان فراهم آورد گام بزرگي در جهت پيشگيري از شيوع اعتياد برداشته است.
در اين جلسه معاون پيشگيري سازمان بهزيستي و همچنين نماينده دانشگاه علوم پزشكي در زمينه حمايت از معتادين خود معرف در جهت درمان و كاهش هزينه هاي آنها قول مساعد دادند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۵٫۱۰٫۲۷