دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش در نشست کمیته توسعه مشارکت های مردمی این شورا بر بهرهگیری از مشارکت های مردم در پیشگیری و مبارزه با معضل اعتیاد تاکید کرد و گفت: تحقق شعار جزیره پاک در گرو مشارکتهای مردمی است.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش، نشست کمیته توسعه مشارکت های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش با حضور دبیر این شورا، رییس کمیته توسعه مشارکت و اعضای این کمیته در سالن جلسات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش برگزار شد.
در این نشست، محمد حسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش با بیان این مطلب گفت: گام برداشتن در مسیر اجتماعی شدن مبارزه باموادمخدر و تحقق شعار جزیره پاک مستلزم فراهم کردن زمینه مشارکت خلاق ، واقعی و سازمان یافته مردم در این عرصه است.
وي با تقدیر از حرکت جدید کمیته مشارکت های مردمی این شورا در راستای برنامه های مشارکتی در زمینه اجتماعی شدن امر مبارزه باموادمخدر اظهار داشت: امید است با تلاش رئیس جدید کمیته مشارکت های مردمی و یاری رسانه ها در آگاه سازی و اطلاع رسانی سریعتر از آنچه مدنظر است بازخورد فعالیت های این کمیته در جامعه دیده شود و طرح های برنامه ریزی شده جامه عمل بپوشد.
دبير شورا خطاب به اعضای کمیته توسعه مشارکت های مردمی شورا گفت: ضرورت جدی مشارکت مردمی و اجتماعی تر شدن امر مبارزه فراگیر با عرضه و تقاضای مواد مخدر و آسیب های مربوط به آن ایجاب می نماید تا با عنایت بیشتری به این حوزه پرداخته شود و با هماهنگی نسبت به برنامه ریزی دقیق و تشکیل جلسات کمیته و پیگیری اجرای کامل مصوبات مربوط اقدام و گزارش آن را مستمرا به شورای هماهنگی منعکس شود.
جهان در ادامه به رویکرد ستاد مبارزه باموادمخدر اشاره کرد و گفت: رویکرد ستاد در امر مبارزه با موادمخدر از نوع اجتماعی است که به جای برخورد سخت و خشن باید مبارزه و مقابله و پیشگیری را از طریق اجتماعی و با استفاده از سمنها و تشکلهای مردمنهاد دنبال کنیم.
وی ادامه داد: مبارزه با موادمخدر با هماهنگی تشکلهای مردمی و سازمانهای دولتی چشمانداز بهتری دارد و غفلت از آن کشور را دچار صدمات جبرانناپذیری میکند.
جهان با اشاره به تاکید برمشارکت مردم در سیاست های کلی مبارزه بامواد مخدر افزود: در بند ۹ ، سیاست های کلی مبارزه بامواد مخدر مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام که با تایید مقام معظم رهبری به سران سه قوه برای اجرا ابلاغ شده به موضوع مشارکت مردم اختصاص یافته آمده است: « اتخاذ تدابیر لازم برای حضور و مشارکت جدی مردم و خانواده ها در زمینه های پیشگیری ، کاهش آسیب و درمان معتادان صورت پذیرد ».
این مقام مسئول ادامه داد: اگر مشارکت مردمی در حوزه های مختلف از جمله آسیب های اجتماعی وجود داشته باشد دستاوردهای بسیار خوبی برای جامعه حاصل میشود به عنوان مثال در دوره هشت سال دفاع مقدس مشارکت آحاد مردم باعث موفقیت های رزمندگان می گردید.
دبیر شورا در بخش پایانی سخنان خود، تحليل و شناسايي نقاط قوت ، ضعف ، فرصت ها و تهديدهاي حوزه مشاركت اجتماعي و سازمان هاي مردم نهاد ، اتخاذ تدابير لازم به منظور توانمند سازي سازمان هاي مردم نهاد ، احصاء سياست ها به منظور تقويت و توسعه مشاركت هاي اجتماعي و نهادينه كردن رويكرد علمي در اين راستا ، زمينه سازي به منظور بهره مندي از ظرفيت گروههاي مرجع و اثر گذار از جمله روحانيون ، خيرين ، هنرمندان و … ،تعامل با خيرين و فعالين اجتماعي ،برگزاري نشستهاي تخصصي و جلسات هم انديشي حوزه سمن ها ،زمينه سازي جهت بسط شبكه هاي اجتماعي و شناسايي و تعيين اولويت هاي پژوهشي حوزه مشاركت هاي اجتماعي و سازمان هاي مردم نهاد را از عمده ترین وظایف این کمیته دانست.
محسن آسوبار رئیس کمیته توسعه مشارکت های مردمی شورای هماهنگی با مواد مخدر کیش نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارش در خصوص اقدامات انجام شده این کمیته اظهار کرد: اولویت در مبارزه با مواد مخدر باید بر روی پیشگیری و آگاه سازی و جلب مشارکت های مردمی قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بعنوان رییس جمعیت هلال احمر کیش با فعالیت های پیشگیری از اعتیاد درگیر بوده و سابقه آشنایی با اینگونه فعالیت ها را دارد ادامه داد: هلال احمر کیش سابقه فعالیت در این زمینه را دارد و در ادامه مسیر با بهره گیری از مشارکت های مردمی و خیرین امیدوارم که بخشی از معضلات مربوط به اعتیاد را از میان برداریم و حرکت جدیدی در کمیته توسعه مشارکت های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش آغاز کنیم .
گفتنی است اعضای جلسه نیز هر کدام در این نشست به بیان نظرات و دیدگاه های خود در زمینه پیشگیری از اعتیاد پرداختند.
یادآور می شود در پایان این نشست احکام جدید اعضای کمیته توسعه مشارکت های مردمی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش توسط دبیر شورا به آنان تقدیم شد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش۹۵٫۱۰٫۲۷