معاون سياسي ، امنيتي استاندار مركزي بر مشاركت تشكلهاي مردمي فعال اين استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ ابوالقاسم نصرالهي در هفتمين جلسه كميته توسعه مشاركتهاي مردمي اين شورا توضيحاتي را پيرامون چگونگي فعاليت مراكز بهبودي اقامتي و كلينيكهاي ترك اعتياد عنوان و خواستار مشاركت جدي مردم در حوزه اعتياد شد.
وي با اشاره به تخصيص اعتبار كمكي از سوي ستاد مبارزه با مواد مخدر كشور به استان، جهت پيشبرد برنامه هاي پيشگيري، بر توزيع اعتبار بر اساس شاخص هاي تعيين شده توسط دبيرخانه شورا، دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و اداره كل بهزيستي استان، تأكيد كرد.
رييس كميته توسعه مشاركت هاي مردمي استان در ادامه، در خصوص جلب مشاركتهاي مردمي و ورود خيرين به حوزه اعتياد و مبارزه با مواد مخدر، اذعان داشت: با در نظر گرفتن شرايط فرهنگي و اجتماعي استان، از تشكلهاي فعال و منسجم ميخواهيم كه در اين خصوص مشاركت كنند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۲/۷/۱