• امروز : شنبه - ۱۴ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 10 - محرم - 1447
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
7

پذيرش بيش از سه هزار مددجو در مراكز درماني ترك اعتياد چهارمحال و بختياري

  • کد خبر : 33876
  • ۲۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري از پذيرش بيش از ۳۶۰۰ مددجو در مراكز ترك اعتياد استان چهارمحال وبختياري در ۹ ماهه سال ۱۳۹۵ خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري، سيد قدير مرتضوي با بیان اینکه در سیاست‌های […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري از پذيرش بيش از ۳۶۰۰ مددجو در مراكز ترك اعتياد استان چهارمحال وبختياري در ۹ ماهه سال ۱۳۹۵ خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري، سيد قدير مرتضوي با بیان اینکه در سیاست‌های کلان برنامه ششم یک بند به بحث مبارزه با اعتیاد اختصاص یافته، افزود: امروزه اولویت نخست کاهش آسیب های کشور، مبارزه با اعتیاد اعلام شده است.


وی گفت: برای توسعه کمی و کیفی فعالیت تشکل های مردم نهاد، همه دستگاه ها باید برنامه و نقشه راه داشته باشند و به شکل عملی به این مقوله ورود پیدا کنند.


دبير شورا در ادامه؛ تعداد سازمان های مردم نهادفعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر در استان را ۴۰ تشكل عنوان كرد كه از اين تعداد ۶۰ درصد در حوزه فرهنگي و پيشگيري و۴۰ درصد در حوزه درمان يعني همان مراكز درمان اعتياد ماده ۱۵ يا تيپ (B) فعاليت مي كنند و در طول سال بصورت مستمر ودوره اي مورد بازديد ونظارت قرار مي گيرند.


مرتضوي در نشست با اين مراكز و بر اساس آمار اعلامي اين مراكز و بازديد هاي انجام شده تعداد پذيرش شدگان را بيش از ۳۶۰۰ مدد جو اعلام كرد.


وي يكي از دلايل اقبال مددجويان به اين مراكز را رعايت پروتكل اعلامي و بهبود كيفيت خدمات ارائه شده در اين مراكز عنوان كرد.


دبير شورا ميزان ماندگاري را در حد متوسط كشوري اعلام كرد و بازنگري در رتبه بندی و استانداردسازی فعالیت سمن‌ها و تشکل‌های مردمی را يكي ديگر از اقدامات دبيرخانه شورا برشمرد و بيان كرد: این رتبه بندی براساس سطح‌بندی که سال گذشته انجام شده و حضور در دوره های آموزشی وشاخص هاي ابلاغي و تعامل با شورا انجام شد.


به گفته وی، سازمان‌های مردم‌نهاد کاری داوطلبانه، غیرانتفاعی و مسوولیت‌پذیر در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی انجام می دهند و مي بايد آنان را باور داشت و از آنان حمايت كرد.

منبع:  روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال و بختياري۹۵٫۱۰٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33876

برچسب ها