دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در بازدید از ۴ کلینیک ترک اعتیاد در جزیره کیش، موضوع روانشناسی و گفتار با معتادان را در امر درمان بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: گفتار درمانی باید در اولویت کلینیک های ترک اعتیاد باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، در راستای بررسی وضعیت درمان معتادان در کلینیک های درمانی کیش، محمدحسن جهان دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش به همراه رییس مرکز توسعه سلامت کیش، بازدیدی از ۴ کلینیک ترک اعتیاد در جزیره کیش انجام دادند.
در این بازدیدها، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش از نزدیک با اعضای این مراکز دیدار و مسایل و مشکلات آنان را بررسی کرد.
جهان در این دیدار خطاب به مسئولان این مراکز گفت: کار شما در کاهش آسیب های اعتیاد جدای از مسائل شغلی و حرفه ای خودتان، یک حرکت خداپسندانه است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش بر استفاده بهینه از مشاره روانشناسان در امر درمان و موضوع گفتار درمانی برای تسریع درمان افراد مراجعه کننده تاکید داشت.
وی بر رفتار مناسب با مراجعه کنندگان در ورود به این مرکز تاکید کرد و گفت: باید به گونه ای با بیماران رفتار شود که این افراد با روحیه بالا و با یک عزم و اراده آهنین هم خود را پاک کنند و هم به آغوش گرم خانواده برگردند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدرکیش همچنین ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری های دکتر رضانیا رئیس کمیته درمان این شورا گفت: اولویت برنامه های کمیته درمان باید نظارت بر کلینیک های ترک اعتیاد و بررسی مشکلات آنها باشد.
جهان با تاکید بر اهمیت سازماندهی و ارتقای کمی و کیفی خدمات در کلینیک های درمانی ، استاندارد سازی این مراکز مبتنی بر چک لیست شفاف و مشخص را مهم عنوان کرد.
دکتر رضانیا رئیس کمیته درمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کیش نیز در حاشیه این بازدید به ارائه گزارشی از فعالیت ها و اقدامات این کمیته پرداخت و در مورد نظارت بر وضعیت کلینیک های درمانی ترک اعتیاد در جزیره کیش گفت : به منظور رصد اقدامات و بررسی روند اجرای مراحل درمانی ترک اعتیاد، بازدید های نوبه ای از این کلینیک ها توسط بازرسان کمیته درمان صورت می گیرد.
گفتنی است مدیران و روانشناسان این ۴ کلینیک ترک اعتیاد در این بازدیدها به تشریح چگونگی درمان و چرائی اثربخشی متد درمان این مراکز پرداختند و از چالش ها و کمبود های موجود طی این سالها در پیشبرد سیاست های کلان سلامت در حوزه درمان اعتیاد ،به خصوص در امر بستری و درمان اعتیاد گفتند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در پایان این بازدیدها که بیش از ۳ ساعت به طول کشید، با تاکید بر اهمیت حمایت از مراجعهکنندگان به این مراکز و همچنین بهبودیافتگان در هنگام تحت نظر بودن این کلینیک، افزود: با توجه به معضلات و آسیبهایی که در پی اعتیاد به وجود میآید، عملکرد بهتر این مراکز میتواند در راستای کاهش معضلات راهگشا باشد.
منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۵٫۱۰٫۲۰