• امروز : جمعه - ۱۳ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 9 - محرم - 1447
  • برابر با : Friday - 4 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
5

سوري: صدا و سيما نقش مهمي در آگاه سازي مردم نسبت به خطرات ناشي از مصرف مواد مخدر دارد

  • کد خبر : 33708
  • ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۹

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان ، نقش صدا و سيما را در آگاه‌سازي مردم نسبت به خطرات ناشي از مصرف مواد مخدر مهم برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان؛ اكبر سوري در ديدار با مديركل صداو‏سيما استان همدان ضمن تشريح نقش رسانه ‏ملي و […]


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان ، نقش صدا و سيما را در آگاه‌سازي مردم نسبت به خطرات ناشي از مصرف مواد مخدر مهم برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان؛ اكبر سوري در ديدار با مديركل صداو‏سيما استان همدان ضمن تشريح نقش رسانه ‏ملي و صداو‏سيما در مردمي كردن و فرهنگ‏سازي امر مبارزه با توجه به برگزاري طرح كرامت در شهرستان ملاير بر لزوم توليد آثار راديويي‏و‏تلويزيوني به‏منظور آگاه‏سازي و اجتماعي‏سازي تاكيد كرد.


وي افزود: صداوسيما بازوي اجراي قوي و پايدار اجراي طرح كرامت در شهرستان ملاير و در مرحله بعدي در سرتاسر استان همدان مي‏باشد.


همچنين حسين ميسر مديركل صدا و سيماي مركز استان در اين ديدار بر توليد برنامه‏هاي پيشگيري محور از آسيب‏هاي اجتماعي بويژه مبحث اعتياد و مبارزه با آن، تاكيد كرد و گفت: صدا و سيما براي تمامي موارد احصاء ‏شده آسيب‏هاي اجتماعي از جمله اعتياد، طلاق، خشونت عليه كودكان و … برنامه مدوني تهيه كرده است.


وي افزود: توليدات خوب و اثر گذار بايد از چارچوب‏ها و خطوط تعريف‏شده و محدودكننده خارج شوند.


ميسر در ادامه با توجه به‏نقش آسيب‏رساني اعتياد در ساختار خانواده و ديگر نهادهاي مرتبط، پيشنهاد كرد تا دست اندركاران حوزه مواد مخدر، فيلم سينمايي “ابد و يك روز” را تماشا كنند.

 
وي افزود: به دليل اطلاعات كم والدين در مورد انواع مواد و مضرات آنها، آگاهي بخشي مناسبي بايد در اين زمينه صورت پذيرد تا بسياري از خانواده‏ها نسبت به نقش والديني خود حساس‏تر باشند.


ميسر افزود: پخش فيلم مناطق آلوده براي مسئولان و عوامل اجرايي در اين رابطه مي‏تواند اثرگذار باشد.


وي با توجه به‏ويژگي كوتاه و مختصر بودن انيميشن ها و استفاده عموم از دنياي مجازي، ميزان اثرگذاري اين نوع توليدات را بسيار بالا ارزياني و اضافه كرد: پويانمايي نتيجه فرايند ايده و تكينيك مي‏باشد؛ توليد اثر نياز به اعتبار، ايده و اجراء دارد كه با توجه به موجود بودن ايده‏پردازي قوي در صداوسيما مركز و امكانات اجرايي از قبيل نيرو و تجهيزات صداوسيما مركز همدان در صورت تامين اعتبار مي‏توان آثار ماندگاري را خلق نمود.


مديركل صدا و سيماي مركز استان بيان كرد: در حال حاضر بعضي پويانمايي‏هاي شبكه خبر يا توليدات ديگر استان‏ها در اين مركز صورت مي‏پذيرد. وجود واحد پژوهش قوي و ارزان‏سازي با توجه به در دسترس بودن متخصصين از ويژگي‏هاي قابل ذكر صداوسيما مركز مي‏باشد كه ارائه اين خدمات را تسهيل كرده است.


ميسر اضافه كرد: براي توليد ۱۳ قسمت ۳ الي ۳:۳۰ دقيقه‏اي با كيفيت و محتواي عالي نياز به اعتباري برابر با ۶۰ ميليون تومان است.


وي تاكيد كرد: توليد مستند قوي مي‏تواند در پيشگيري از بسياري آسيب‏هاي اجتماعي از جمله اعتياد نقش موثري ايفا كند و با تقسيم آن به قسمت‏هاي  مختلف براي گروه‏هاي هدف (جوانان، بزرگسالان، والدين و…) مي‏توان از آسيب‏هاي احتمالي برنامه‏ها جلوگيري كرد.


در جلسه مقرر شد تا با تشكيل جلسات كارشناسان حوزه اعتياد و كارشناسان موضوعي صداوسيما مقدمات توليدات اثربخش قرارداد مشاركتي بين شورا وصداوسيما فراهم شود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان۹۵٫۱۰٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33708

برچسب ها