• امروز : چهارشنبه - ۲۲ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - رمضان - 1446
  • برابر با : Wednesday - 12 March - 2025
کل پست ها: 73183اخبار امروز : 14
7

آگاه سازی از مهمترین ابزار در تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 33674
  • ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبي آگاه سازی و اطلاع رساني را از مهمترین ابزار در تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر برشمرد. به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي؛ علي زندي در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بشرویه بیان […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبي آگاه سازی و اطلاع رساني را از مهمترین ابزار در تحقق رويكرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر برشمرد.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي؛ علي زندي در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بشرویه بیان داشت: مقام معظم رهبری “مد ظله العالی” در پنج حوزه آسیب های اجتماعی از اعتیاد به عنوان مهمترین اولویت یاد فرموده اند و نیز رئیس جمهور به عنوان رئیس و وزیر کشور به عنوان دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در راستای منویات مقام معظم رهبری امسال برای سومین سال متوالی بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را ابلاغ كرده اند.


وي اظهار داشت: استفاده از توان و ظرفیت سازمان های مردم نهاد، ائمه جمعه و جماعات، بسیج و سپاه و کلیه نهادهای ذی نفوذ و ذی کلامی و به اصطلاح مردمی میتوانند کمک بسزایی در عرصه مبارزه با مواد مخدر داشته باشند. در یک کلام این پدیده شوم و منکر اجتماعی در بعضی از مناطق باعث می شود فرد معتاد روابط غیر اخلاقی و فعل های حرامی را مرتکب شود. لذا می طلبد که همه ما به هر طریق ممکن در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعالیت جدی تری داشته باشیم.


دبير شورا بیان داشت: هم مرز بودن استان با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا و نیز همجواری با استان سیستان و بلوجستان باعث شده در بحث حمل و نقل و ترانزیت مواد مخدر مشکلاتی داشته باشیم.


وي با اشاره به برگزاری همایش سازمان های مردم نهاد در تهران و کارگاه منطقه ای که با حضور ۵ استان شرقی کشور درمرکز استان برگزار شد، بیان داشت: استفاده از ظرفیت و پتانسیل سمن های غیر دولتی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد.


دبير شورا در ادامه از اقدامات مقابله ای ۹ ماهه سال جاری اظهار داشت دستگاه های مقابله ای به پشتوانه دستگاه قضایی استان توانسته بیش از ۲۵ تن انواع مواد مخدر را کشف و ضبط نمایند که با مدت مشابه سال گذشته شاهد ۲۷ درصد رشد بوده است.


همچنين زمان زاده فرماندار و رییس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان بشرویه بیان داشت: مهمترین سیاست دولت در بحث آسیب های اجتماعی بحث اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر می باشد. وی در ادامه افزود در خصوص سوء استفاده از فضای مجازی در جهت ترویج اعتیاد و تهدید آن بر گروه های مختلفی که از این فضا استفاده می نمایند مطالبی را تشریح كرد.

منبع: روابط عمومی دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبي۹۵٫۱۰٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33674

برچسب ها