• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
10

برگزاري همايش پيشگيري از اعتياد ويژه جامعه كار و توليد در استان يزد

  • کد خبر : 33661
  • ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰

همايش پيشگيري از اعتياد ويژه جامعه كار و توليد در راستاي سياست‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر فرهنگ‌سازي و آگاهي‌بخشي در محيط‌هاي كارگري و توليدي و با هدف پيشگيري، آموزش و ايجاد سلامت اجتماعي در محيط هاي توليدي و صنعتي در استان يزد برگزار شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با […]

همايش پيشگيري از اعتياد ويژه جامعه كار و توليد در راستاي سياست‌هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر فرهنگ‌سازي و آگاهي‌بخشي در محيط‌هاي كارگري و توليدي و با هدف پيشگيري، آموزش و ايجاد سلامت اجتماعي در محيط هاي توليدي و صنعتي در استان يزد برگزار شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد؛ شاه حسيني فرماندار شهرستان اشكذر موضوع مواد مخدر را منشاء و عامل بسياري از آسيب هاي اجتماعي عنوان نمود و افزود: امروزه اعتياد موجب درگير شدن بسياري از خانواده ها شده و كمتر خانواده اي است كه درگير معضل مواد مخدر نباشد.


وي يكي از دغدغه هاي مهم دولت و حكومت را مبحث مواد مخدر دانست و خاطرنشان كرد: اعتياد يك بيماري مسري است كه مخاطبين خاصي ندارد و همه افراد جامعه در معرض اين بلاي خانمان سوز هستند.


فرماندار اشكذر كار بين بخشي و تعامل و عزم ملي را در مبارزه با اين آسيب اجتماعي لازم دانست و افزود: افزايش آگاهي عمومي و فرهنگ سازي مهم ترين استراتژي برخورد با اين پديده است كه بايد در جامعه نهادينه شود.


عارف وهاب زاده مديركل فرهنگي و پيشگيري ستاد مبارزه با مواد مخدر معضل مواد مخدر را به عنوان يكي از چهار بحران اصلي دنيا عنوان كرد و افزود: اين همايش به منظور ارتقاء سطح آگاهي و پيشگيري از شيوع اعتياد در جامعه كارگري و صنعتي استان يزد برگزار شده است.


وي با بيان اينكه بيش از ۵۰ درصد معتادين كشور شاغل مي باشند و نزديك به ۳۰ درصد داراي شغل دولتي مي باشند افزود: با صراحت مي توان گفت بيشتر اقشار جامعه درگير موضوع مواد مخدر هستند و حدود ۶۳درصد معتادان متاهل و ۳۸ درصد داراي تحصيلات عاليه هستند.


وي در ادامه؛ استراتژي هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر در اين راستا را مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر ، فرهنگ سازي و پيشگيري و سياست هاي درمان و حمايت هاي اجتماعي عنوان كرد و افزود: چهار كانون خانواده، محيط هاي آموزشي، محيط هاي كاري و محلات از مورد توجه و مخاطب اين ستاد مي باشد.


وهاب زاده در پايان پيشنهاد تشكيل كميته پيشگيري از اعتياد در كارخانجات و شركت هاي توليدي را مطرح و خاطرنشان كرد: لازم است اين كميته متشكل از مديران سطح ارشد ،مياني و نماينده كارگري بوده كه سياست ها و خط مشي هاي حوزه مبارزه با اعتياد را تعيين نموده و مبحث آموزش خانواده و كارگران و مديران را در دستوركار قرار دهند.


دكتر هومن نارنجي ها پژوهشگر و مدرس حوزه مبارزه با اعتياد به ارائه ضرورت هاي پيشگيري از اعتياد در جامعه كارگري اشاره و استراتژي ها ،راهكارها و اهداف برنامه هاي پيشگيري و مبارزه با شيوع اعتياد را در جامعه كارگري عنوان كرد.


گفتني در پايان از افراد فعال حوزه مبارزه با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد در جامعه كارگري و نيز كساني كه در برگزاري اين همايش نقش برجسته اي داشتند با اهداي لوح سپاس تقدير شد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۵٫۱۰٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33661

برچسب ها