• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
6

جمع آوري و ساماندهي ۴۸۰۰ معتاد كارتن خواب در مشهد

  • کد خبر : 33648
  • ۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۷

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي از جمع آوري و ساماندهي ۴۸۰۰ معتاد کارتن خواب در محله های ‏پرخطر مشهد خبر داد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار معاون استاندار و […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي از جمع آوري و ساماندهي ۴۸۰۰ معتاد کارتن خواب در محله های ‏پرخطر مشهد خبر داد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي؛ ابراهيم قربان زاده دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي در ديدار معاون استاندار و فرماندار ويژه و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مشهد گفت: در سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل”رویکرد اصلی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر کاهش آسیب‌های اجتماعی اعتياد، اثربخشی بیشتر اقدامات پيشگيرانه در جامعه هدف و استفاده حداکثری از امکانات دولتي و سازمان هاي مردم نهاد برای مبارزه با این پدیده شوم است.


وي با برشمردن تبعات زيان بار اعتياد و تأثير منفي آن بر جامعه خاطر نشان كرد: با توجه به سياست‌هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله، پيشگيري، درمان و كاهش آسيب‌هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ذيربط صورت گيرد.


دبير شورا خاطرنشان كرد:در طرح های پاکسازی معتادان متجاهرحاشیه شهر مشهد در محله هاي آلوده که با همکاری دادسرای ‏انقلاب، بسیج، پلیس مبارزه با مواد مخدر و شهرداری مشهد اجرا شد ، از ابتدای سال تاکنون تعداد ۴۸۰۰ معتاد کارتن خواب از محله های ‏پرخطر در مشهد جمع آوری و ساماندهی شده‌اند. که‎معتادان ‏جمع آوری شده پس از غربالگری به مراکز درمانی ماده ۱۶ منتقل و پس از سپری کردن طول درمان سه ماهه به آغوش خانواده و جامعه باز ‏می گردند.


‎ وي با بیان اینکه با كشف بيش از ۲۲ تن انواع مواد مخدر میزان کشفیات استان در ۹ ماهه سال جاري ۱۴ درصد رشد داشته است، افزود: برنامه ریزی و تلاش برای کاهش تقاضا، مبارزه با مصرف، شناسایی و انهدام باندهای موادمخدر، از اولویت های سال جاری می باشد.


محمدرحیم نوروزیان، م معاون استاندار و فرماندار ويژه و رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مشهد در اين جلسه افزود: بحث اعتیاد و مواد مخدر باید تبدیل به دغدغه همگانی شود و صرفا به‌عنوان یک وظیفه اداری نباشد.


وي افزود: اعتیاد به‌عنوان یک تهدید برای عموم جامعه است و اقدامات و پیگیری مصوبات کمیته‌ها و کارگروه‌هاي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در این حوزه باید جدی‌تر دنبال شود.


وی گفت: امیدواریم با حضور موثر و به‌موقع مدیران مرتبط، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه اعتیاد و مواد مخدر باشیم چراکه بسیاری از زندانیان به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم با این مسئله مواجه هستند.


معاون استاندار و فرماندار مشهد گفت: مردم ضمن اینکه باید در خصوص مبارزه با مواد مخدر به آگاهی های لازم برسند همچنین باید موضوع نخست خود را توجه به امر مبارزه با این معضل با نگاه پیشگیرانه قرار دهند. چرا که آگاه سازی مردم، تاثیرات خوبی در جامعه به جای خواهد گذاشت.


نوروزيان موضوع اعتیاد، طلاق و حاشیه‌نشینی را از دغدغه‌های دولت دانست و افزود: امیدواریم با توجه به شعار سال و بنا بر فرمايشات‌ مقام معظم رهبری رویکردهای مناسبی در امر مبارزه با مواد مخدر صورت پذیرد.


وی خاطرنشان کرد: بهترین راه مقابله وپیشگیری ازآفت خانمان سوزاعتیاد، انسداد مبادی ورودی آن، مبارزه اجتماعی و درگیر کردن خانواده ها و مردم است که اگر این موضوع پیشگیری نشود عمق فاجعه را در سالهای نزدیک شاهد خواهیم بود.


نوروزیان تصریح کرد: هدف ما جلب مشارکت مردم در بحث مبارزه با مواد مخدر و با نگاه پیشگیرانه است كه می توان از ظرفیت موجود و همراه کردن گروه های مختلف در راستای مبارزه با مواد مخدر و اجتماعی کردن آن با همفکری یکدیگر قدمهایی را برداشت كه اقدامات سازمان های مردم نهاد در راستای مبارزه با مواد مخدر و یا دیگر موضوعات اجتماعی بسیار اثرگذار است.


در ادامه ، معاون استاندار و فرماندار ويژه مشهدبه همراه دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان و اعضاء شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان مشهد از مراكز نگهداري و درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر ( ماده ۱۶) مردان و زنان و كمپ كوثر و مركز مراقبت بعد از خروج اميد آزادي بازديد كردند.


فرماندار مشهد در اين بازديدها ضمن آشنايي با روند درمان و نگهداري معتادان ، گفت: زن اساس و محور خانواده است و اهمين نقش زن در خانواده و از دامان او به معراج رفتن مرد ايجاب مي كند كه زن در خانواده از سلامت جسمي و روحي كامل برخوردار باشد.


وي افزود: در مركز درمان زنان خدمات مناسبي براي ترك اعتياد ارائه مي شود و براي درمان اعتياد اراده افراد براي بازگشت زنان به مسير زندگيي و كانون خانواده بسيار مهم است.


نوروزیان با تاكيد بر جمع آوري معتادان متجاهر تصريح كرد : معتادان متجاهر سطح شهر مي بايست جمع آوري و براي درمان به مراكز ماده ۱۶ معرفي شوند تا درمان اعتياد صورت گيرد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۱۰٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33648

برچسب ها