• امروز : پنج شنبه - ۱۲ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : 8 - محرم - 1447
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل پست ها: 74021اخبار امروز : 0
9

فضاي مجازي عاملي مهم در گسترش آسيب‌هاي اجتماعي

  • کد خبر : 33565
  • ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۴

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان فضاي مجازي را يكي از عوامل مهم در گسترش آسيب‌هاي اجتماعي برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در كارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه اولياء دانش آموزان مدرسه رستگاران سنندج گفت: استفاده نادرست و نابجا از فضاي […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان فضاي مجازي را يكي از عوامل مهم در گسترش آسيب‌هاي اجتماعي برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان؛ سليم كريمي در كارگاه آموزشي پيشگيري از اعتياد ويژه اولياء دانش آموزان مدرسه رستگاران سنندج گفت: استفاده نادرست و نابجا از فضاي مجازي يكي از عوامل گسترش آسيب ها اجتماعي در جامعه مي باشد.


وي خاطر نشان كرد: نبود زمينه هاي مناسب و فرهنگ درست استفاده كردن از تكنولوژي مجازي دليلي شده است كه در حال حاضر آسيب هاي اجتماعي مانند قارچ در جامعه تكثير شوند و مثل ويروس تمام جامعه را در بر گيرند.


دبير شورا بيان داشت: در گذشته با توجه به اهميت تربيت فرزندان، خانواده ها دقت زيادي در اين رابطه انجام مي دادند اما متاسفانه در حال حاضر با توجه به مشغله هاي زياد كاري و خانوادگي خانواده ها مانند سابق نسبت به تربيت فرزندان اهميت نمي دهند و اين دليلي شده كه رسانه ها به راحتي بر تربيت كودكان و نوجوانان تسلط داشته باشند و آنگونه كه دلشان مي خواهد آنها را بزرگ كنند.


كريمي از اعتياد به عنوان يكي از مهم ترين معضلات اجتماعي نام برد و گفت: در حال حاضر طبق آمارهاي رسمي ۶۰ تا ۶۵ درصد آسيب هاي اجتماعي ريشه در اعتياد دارند و يك عزم جدي و همگاني در پيشگيري از اين معضل خانمانسوز دارد.


وي عنوان كرد: در اولين مصرف مواد مخدر توسط فرد ۹۷ درصد احتمال معتاد شدن را دارد و يك باور غلط كه در حال حاضر وجو دارد و جوانان و نوجوانان را بيشتر به سمت و سوي اعتياد سوق مي‌دهد اين است كه مي‌گويند من تفنني مصرف مي‌كنم و با يك يا چند بار مصرف هيچ اتفاقي نمي‌افتد.


كريمي در خاتمه گفت: يكي ديگر از باورهاي غلط در بين عوام، مصرف مواد سنتي براي كاهش درد و درمان بيماري هاي جسمي است كه غير از اعتياد به مواد و معتاد شدن تاثير ديگري ندارد لذا بايد آگاهي دهي به خانواده ها افزايش يابد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۱۰٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33565

برچسب ها