• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
5

۴۲۰ هزار مازندرانی زیر پوشش برنامه های پیشگیری از اعتیاد قرار دارند

  • کد خبر : 33479
  • ۰۸ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۵

معاون امور توسعه و پیشگیری اداره‌ کل بهزیستی مازندران گفت: ۴۲۰ هزار مازندرانی از آموزش برنامه های پیشگیری اجتماع محور اعتیاد بهره مند می شوند. رقیه رحمانی، روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : برنامه های پیشگیری اجتماعی محور اعتیاد در سطح ۲۲۶ محیط شامل ۶۱ محیط روستایی، ۴۸ محیط شهری، ۵۹ مهد کودک و […]

معاون امور توسعه و پیشگیری اداره‌ کل بهزیستی مازندران گفت: ۴۲۰ هزار مازندرانی از آموزش برنامه های پیشگیری اجتماع محور اعتیاد بهره مند می شوند.

رقیه رحمانی، روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا گفت : برنامه های پیشگیری اجتماعی محور اعتیاد در سطح ۲۲۶ محیط شامل ۶۱ محیط روستایی، ۴۸ محیط شهری، ۵۹ مهد کودک و ۵۲ محیط کار و شش محیط دانشگاهی در حال اجرا است.


وی افزود : این برنامه ها با هدف افرایش آگاه سازی مردم در زمینه اعتیاد و راه های پیشگیری از آن اجرایی می شود تا در هر اجتماع مردم مشکلات اجتماع خود را شناسایی کرده و در جهت رفع آن اقدام کنند.


معاون امور توسعه و پیشگیری اداره کل بهزیستی مازندران با اشاره به نگاه ویژه مسئولان استانی به پیش گیری از اعتیاد افزود: با اجرای برنامه های دوره های آموزشی پیش گیری اجتماع محور در مازندران شاهد کاهش ۳۰ درصدی اعتیاد در هشت ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته بودیم.


وی خاطر نشان کرد: در این برنامه ها مهارت های زندگی، آموزش خانواده، پیشگیری از اعتیاد، فرزندپروری آموزش داده می شود و مشکلات به صورت محلی و بومی بررسی می شود.


رحمانی تصریح کرد: ۹۰۰ کارگاه و همایش در زمینه پیش گیری اعتیاد در ۹ ماهه گذشته در مازندران برگزار شده است و در این مدت نیز با همکاری دانشگاه مازندران و بهزیستی یکصد نفر دوره های آموزش تربیت مربی و متخصصان پیش گیری از اعتیاد فرا گرفتند.


معاون امور توسعه و پیشگیری اداره‌ کل بهزیستی مازندران با اشاره به فعالیت ۵۱۰ مرکز درمانی اعتیاد در استان گفت: در حال حاضر ۱۴ موسسه پیش گیری از اعتیاد و ۲۴۰ سمن خیریه پیش گیری اعتیاد در مازندران فعالیت می کنند.


وی ادامه داد: از ۸۵ کمپ ترک اعتیاد موجود در مازندران نیز ۶۵ کمپ فعال هستند که ۲ کمپ تنکابن و آمل مختص بانوان است و کمپ ترک اعتیاد بانوان ساری نیز در دست احداث است.


رحمانی بر ضرورت توجه به اشتغال معتادین بهبود یافته برای جلوگیری از بازگشت آنها به اعتیاد تاکید کرد و افزود: سال گذشته با همکاری اداره کل فنی و حرفه ای مازندران و با پرداخت وام خود اشتغالی و کارآفرینی برای ۸۰۰ نفر اشتغالزایی شد.


وی با اشاره به سنجش ۴۰ هزار کودک مازندرانی در طرح بینایی سنجی از ابتدای سال تاکنون گفت: براساس برنامه کشوری امسال باید ۷۲ درصد کودکان ۳ تا ۶ سال بینایی سنجی شوند که پیش بینی می شود تا آخر سال در مازندران بیش از ۸۰ درصد کودکان در این طرح معاینه شوند.


رحمانی بر ضرورت پیش گیری از معلولیت ها براساس برنامه توسعه ششم تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به تفاهم نامه ثبت احوال و بهزیستی مازندران، مشاوره ژنتیکی پیش از ازدواج از آخر امسال در مازندران اجباری خواهد شد.


آمارهای غیر رسمی تعداد معتادان مازندران با احتساب معتادان تفننی را ۶۰ هزار نفر اعلام می کنند.

منبع: ایرنا ۹۵٫۱۰٫۰۸

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33479

برچسب ها