دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان بر استفاده از پتانسل و ظرفيت حوزة علميه با توجه به ميزان نفوذ و تاثير پذيري در بين اقشار مردم در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بخصوص اعتياد تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان؛ محمد حسين همتي در ديدار با حجت الاسلام و المسلمين مهدي نژاد مدير حوزة علميه برادران استان سمنان يكي از مهمترين آسيبهاي اجتماعي در كنار طلاق، حاشيه نشيني، فقر را مواد مخدر اعلام كرد و گفت: مبارزه با اعتياد ، اولويت مقام معظم رهبري (مدظله العالي) است و ايشان همواره از شيوع اين مواد در بين اقشار مختلف مردم و سنين مختلف بخصوص در بين جوانان ابراز تاسف مينمايند.
وي با اشاره به پتانسل و ظرفيت حوزة علميه با توجه به ميزان نفوذ و تاثير پذيري در بين اقشار مردم با توجه به بافت مذهبي مردم استان سمنان گفت: علما، روحانيون مبلغين ميتوانند از طريق سخنرانيها در مساجد و محلهها و مراسمات مذهبي، برگزاري مسابقات فرهنگي و مذهبي، مشاورة مذهبي، برگزاري كلاسهاي آموزشي، فرزند پروري و… عاملي مؤثر در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بخصوص اعتياد باشند.
دبير شورا همچنين از حمايت ها و همكاري شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان در اين زمينه بهره مند خبر داد.
حجت الاسلام و المسلمين مهدي نژاد مديرحوزة علميه برادران استان سمنان نيز ضمن تآكيد بر خروج برنامه هاي مبارزه با مواد مخدر از سيستم اداري و سپردن كار به مردم گفت: در عرصه هاي مختلف در كشور بخصوص دوران سازندگي بعد از جنگ تحميلي و … مشاهده شد كه هر كجا كه كار به مردم سپرده شد نتيجه بهتري گرفته شد .
وي؛ شروع امر پيشگيري را از سنين كودكي عنوان و استحكام بنيه هاي ديني و معنوي و اعتقادي كودكان را بسيار مؤثر در كاهش آسيب هاي اجتماعي در جواني بيان كرد .
مديرحوزة علميه برادران استان سمنان ايجاد نفرت عمومي در مردم را يكي از مهم ترين راه هاي فرهنگي و پيشگيري از مواد مخدر اعلام كرد.
حجت الاسلام و المسلمين مهدينژاد با بيان ظرفيت بالاي حوزة علميه با در اختيار داشتن تريبونهاي مجامع مختلف، آمادگي حوزه علميه را در جهت اجراي برنامه هاي پيشگيري از اعتياد از طريق سخنراني در مساجد و محافل، مشاورين مذهبي مدارس و دانشگاهها، برگزاري كلاسهاي مهارتهاي زندگي و آموزش فرزند پروري ، استفاده از طرح هجرت و… اعلام كرد و گفت: در حال حاضر حدود ۴۰۰ مدرسه در استان از حضور امام جماعت و مشاور مذهبي برخورداند كه اين تعداد مبلغ ، مي تواند بسيار مؤثر در نگرش داشن آموزان در پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي بخصوص اعتياد باشد.
همچنين محمد حسين همتي دبير شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در ديدار با نانگير معاون برنامه و بودجه و دبير كارگروه ستاد اقتصاد مقاومتي استان پس از تشريح وضعيت اعتياد در استان و اجراي برنامه هاي فرهنگي ، درماني ، مقابله اي و… در سطح استان نكاتي را در خصوص بودجه بندي اين برنامه ها در سطح كشور و استان بيان كرد.
وي؛ آمادگي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان را جهت اجرايي كردن طرحهاي مبارزه با مواد مخدر بخصوص در حوزة پيشگيري و درمان در راستاي سياست هاي كلي اقتصاد مقاومتي ابلاغي از سوي مقام معظم رهبري(مدظله العالي) اعلام كرد.
نانگير، ضمن تقدير از اعلام آمادگي شوراي هماهنگي ، به بيان راهكارهاي اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتي پرداخت و ضمن اشاره به بندهاي كتابچة « ساختار اجرايي اقتصاد مقاومتي» ، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و كالا را يكي از موارد مرتبط در اين راستا دانست و گفت: طرح پيشنهاد شورا كه منطبق با بندهاي كتابچه بوده بايستي در چارچوب فرمهاي مشخص شده تكميل و به دبيرخانه كارگروه اجتماعي فرهنگي ستاد اقتصاد مقاومتي ارائه شود كه اين طرح در كارگروه مطرح و به اميد خدا بتواند به تصويب و به مرحلة اجرا برسد.
منبع: روابط عمومي شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سمنان۹۵٫۱۰٫۰۸