دبیر ستاد طرح کرامت کشور از اجرای همزمان طرح «کرامت» و طرح محلهمحور «مبارزه با موادمخدر» در ۳۲۵ نقطه کشور خبر داد.
به گزارش ایسنا، پازوکی در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان همدان با اشاره به طرح کرامت اظهار کرد: طرح کرامت با استفاده از ظرفیت سازمان بسیج مستضعفان در حوزه مبارزه با موادمخدر در دو شهرستان ملایر در همدان و فلاورجان در اصفهان به عنوان پایلوت به علت وجود زیرساختها، توانمندیها و تعامل بینبخشی و ارتباطات مناسب به صورت آزمایشی اجرا میشود.
وی با بیان اینکه این طرح با ابلاغ استاندار در مقام ریاست از طرف وزیر کشور، فرماندهی استان در مقام جانشین طرح در ۴ کمیته آغاز به کار خواهد کرد، افزود: طرح کرامت در ۴ کمیته فرهنگی، درمان و کاهش آسیبها، مقابله و صیانت اجتماعی در استان و یک دبیرخانه در شهرستان و با ۶ کارگروه در ستاد شهرستان کار خود را آغاز خواهد کرد.
پازوکی به وظایف مهمترین کارگروه اشاره و بیان کرد: کارگروه برآورد و برنامهریزی وظیفه اصلی این طرح را که ساماندهی و بومیسازی است، باید انجام دهد به این علت که اساس و پایه طرح را شکل خواهد داد.
وی با بیان اینکه در جلسه ۹ آبانماه در حوزه اجرای طرح کرامت در ملایر ۲۴ مصوبه به تصویب رسیده است، افزود: در حوزه فرهنگی و پیشگیری با ۷ مصوبه، حوزه درمان با ۲ مصوبه، مشارکتهای مردمی با ۲ مصوبه، اموال و دارایی با یک مصوبه و حوزههای زیرساختی با ۱۲ مصوبه برای اجرای طرح کرامت در ملایر به تصویب رسیده و بیشترین مصوبات به علت اهمیت به حوزه فرهنگی و پیشگیری اختصاص دارد. باید تمامی حوزهها در راستای هم جلو رفته و همپوشانی داشته و مسئولان در شهرستان ملایر به لحاظ کیفی به دنبال اجرای طرح باشند.
وی با اشاره به اجرای همزمان طرح مبارزه با موادمخدر محلهمحور توسط ستاد مبارزه با موادمخدر و سازمان بسیج مستضعفان گفت: همزمان با طرح کرامت در ۳۲۵ نقطه کشور طرح مبارزه با موادمخدر محلهمحور نیز انجام میشود.
پازوکی به پرداخت ۱۵۰ میلیون تومان از اعتبارات اختصاصیافته به این طرح اشاره کرد و یادآور شد: مبلغ ۲۰ میلیون تومان جداگانه برای دو استان با هدف فرهنگسازی طرح کرامت به صدا و سیما پرداخت شده است.
وی با تأکید بر تعامل ستاد مبارزه با موادمخدر با سازمان بسیج مستضعفان در کنار کمیتهها و کارگروههای طرح کرامت گفت: تعامل بین ادارات و کمیتهها و استفاده از ظرفیت بسیج مستضعفان به عنوان یک ظرفیت مردمی برای برانگیختگی عمومی و کمک به کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه اعتیاد بسیار اثرگذار بوده و امیدواریم بهروزی برسیم که اولویت اول در آسیبهای اجتماعی بحث اعتیاد نباشد.