دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان کهگیلویه و بویراحمد بر ضرورت آموزش و توانمندسازي سمنهاي حوزه مبارزه با مواد مخدر را امري ضروري دانست.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان کهگیلویه و بویراحمد ، نشست كميته تخصصي مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردم نهاد شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با موضوع ارائه توانمندسازي تشكلهاي مردم نهاد با هدف اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها در محل استانداري برگزار شد.
سيد ناصر رضايي در اين نشست ضمن تبريك ولادت با سعادت نبي اكرم (ص)، به وضعيت حوزه تشكلهاي مردم نهاد در استان اشاره و اظهار داشت: با تعاملات ايجاد شده فيمابين دستگاههاي استاني و سمن هاي استان، عملكرد كميته تخصصي مشاركتها رضايتبخش بوده و اقدامات مهمي چه از نظر اطلاع رساني و چه از نظر آموزش انجام شده است.
وي با بیان اینکه ارائه برنامههاي آموزشي ميتواند به اجراي بهتر برنامهها كمك كند، افزود: توانمندسازي و آموزش تشكل هاي مردم نهاد استان به منظور همكاري در بهبود وضعيت جامعه و اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر امري ضروري است و مي بايست اين مهم با برنامهريزي و تهيه سرفصلهاي آموزشي مناسب انجام پذيرد.
منبع:روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدراستان کهگیلویه و بویراحمد ۹۵٫۱۰٫۰۶