دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي گفت: هدف استكبار جهاني از ترويج مصرف موادمخدر، فروپاشي كانون خانواده ها و بي هويت كردن نسل جوان در كشورهاي جهان سوم است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر شهرستان هشترود گفت: امروز موادمخدر بويژه انواع صنعتي و روانگردانها كه با تبليغات و ترفندهاي مختلف از جمله افزايش ضريب هوش و بيداري شب امتحان و يا تناسب اندام بويژه براي بانوان ترويج مي شود بشدت جامعه و جوانان را تهديد ميكند.
دبير شورا با بيان اينكه در برخي موارد مصرف روان گردانها منجر به خودكشي يا قتل نزديكان شده است، گفت: رسانهها بايد نسبت به آگاهي بخشي به جامعه و خانوادهها در خصوص مضرات موادمخدر صنعتي و روانگردانها بيشتر تلاش كنند.
نصرتي همچنين با تشريح برخي سياستهاي ابلاغي رهبري در حوزه مبارزه با موادمخدر بر لزوم اهتمام ويژه مسولان و خانواده ها براي اجرايي كردن اين سياستها و كاهش آسيبهاي اجتماعي در جامعه تاكيد كرد.
وي با اشاره به اينكه دشمن با استفاده از جنگ نرم و گسترش فرهنگ غربي، در صدد سوق دادن ملت ايران به سوي ناهنجاري است، افزود: با گذشت چندين سال از پيروزي انقلاب اسلامي استكبار جهاني همچنان دست از توطئه بر نداشته و هر روز از راههاي مختلفي كه موادمخدر يكي از آنهاست وارد ميشوند.
دبير شورا يكي از معضلات اصلي جامعه را گسترش گرايش به موادمخدر دانست و ادامه داد: فرهنگ سازي بهترين فرصت براي مقابله با ترويج موادمخدر از طريق ماهواره ها بوده و همكاري مردمي نيز در اين امر ضروري است.
نصرتي با بيان اينكه نبود شغل براي جوانان علل اصلي كشيده شدن به سمت مصرف موادمخدر است گفت: ايجاد اشتغال براي اقشار آسيب پذير جامعه نه تنها در كاهش مصرف موادمخدر موثر خواهدبود بلكه كشور را از نظر اقتصادي توانمند مي كند.
وي نبود امكانات و نيازهاي كافي را موجب افزايش موادمخدر در مناطق حاشيه نشين شهرستانهاي آذربايجان شرقي عنوان كرد و گفت: براي تامين امكانات و نيازهاي مردم در مناطق حاشيه نشين شهرستانها و ايجاد امكانات تفريحي و رفاهي در راستاي كاهش مصرف موادمخدر ، مسئولان بايد بيش از پيش تلاش كنند.
دبير شوا در ادامه؛ آگاهسازي خانواده ها را مهمترين عامل بازدارنده و كاهش مرف موادمخدر در جامعه برشمرد و بيان كرد: نگاه مردم به افراد معتاد باعث دوري و منزوي شدن آنها از جامعه مي شود و اين نقطه ضعفي براي مبارزه و مقابله با معضل اصلي كشور است.
نصرتي همچنين موضوع توزيع موادمخدر در كشور از طريق سايت هاي مجازي را تهديدي عليه جامعه عنوان كرد و گفت: بيش از ۲۵۰ سايت وارد كننده و توزيع كننده بيش از ۵۰ نوع موادمخدر در كشور فعاليت مي كنند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۱۰٫۰۵