• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
7

استفاده بهینه از ظرفیت بسیج برای مبارزه اجتماعی با مواد مخدر

  • کد خبر : 33302
  • ۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۹

مدیر گروه اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی کشور در رابطه با اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: بسیج يك تشکل انقلابی و ارزشی است، می توان استفاده بهینه از آن برای مقابله با اعتیاد در جامعه کرد. فاطمه جعفری در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: سالم‌ترین افراد در […]

مدیر گروه اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی کشور در رابطه با اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: بسیج يك تشکل انقلابی و ارزشی است، می توان استفاده بهینه از آن برای مقابله با اعتیاد در جامعه کرد.


فاطمه جعفری در گفت‌وگو با روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: سالم‌ترین افراد در بسیج فعالیت دارند و آنان با کمک نهادهای و سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند، اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با اعتیاد را به سایر افراد انتقال دهند.


وی با بیان اینکه پیشگیری اولیه بهتر از درمان است، ادامه داد: دانشجویی، متاسفانه در جامعه ما آسیب‌های اجتماعی از جمله اعتیاد بصورت ریشه‌ای حل نمی‌شود و تا وقتی که مصرف مواد مخدر وجود دارد، جرم و جنایت هم وجود دارد، تصور می‌کنند که در مواقع نیاز و ضروری باید از نظر متخصصان و کارشناسان مربوطه بهره ببرند، در حالی که باید در همه ابعاد و همواره نسبت به هشدارهای آنان توجه و اقدامات پیشگیرانه و عملیاتی را درباره معضلات جامعه از جمله اعتیاد بکار گرفت.


وی تاکید کرد: بسیج با نفوذ معنوی که در اجتماع دارد، می‌تواند کارهای فرهنگی بسیاری در جهت مبارزه با مواد مخدر در محله‌های مختلف انجام دهد.


مدیر گروه اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه دولت به تنهایی نمی تواند در برابر اعتیاد به مواد مخدر ، مقابله کند، تصریح کرد: دولت بازوی اجرایی قوی دارد و می تواند جلوی ورود و قاچاق مواد مخدر و داروهای روان گردان را بگیرد، اما اقدامات فرهنگی و اجتماعی برای پیشگیری از اعتیاد با همکاری نهادهای مختلف ، سازمانهای مدنی و بسیج ممکن است .


جعفری افزود: تحقیقات و مطالعات متعدد ثابت کرده است ، مصرف مواد مخدر و روان گردان‌ها توسط افراد بویژه قشر نوجوان و جوان از کمبودهای عاطفی ، اقتصادی و خلاها در زندگی ناشی می شود که باید در این زمینه بررسی کارشناسی شود و همه از امکانات متوسط بصورت یکسان برخوردار باشند.


وی با بیان اینکه سلامت افراد جامعه برای توسعه علمی ، اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و غیره بسیار مهم است ، گفت: رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر باید از سالهای گذشته جزو دغدغه ها و اولویت های کاری مسوولان و دست اندرکاران امر قرار می گرفت تا حداقل از افزایش مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی و پایین آمدن سن اعتیاد تا حدودی جلوگیری می‌شد.


به گفته مدیرگروه اجتماعی معاونت فرهنگی سازمان بسیج،برای مبارزه با مواد مخدر باید از توانمندی‌های نیروهای مردمی که شامل مسئولان آموزش و پرورش، فرهنگ، بهداشت، شهری و غیره است، استفاده کرد و تک تک آنان احساس مسوولیت کنند که اعتیاد به مواد مخدر در یک قدمی فرزندانشان است .

منبع: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ۹۵٫۱۰٫۰۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33302

برچسب ها