• امروز : جمعه - ۱۵ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 6 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل پست ها: 73297اخبار امروز : 0
7

با تعليم و تقويت مهارت‌هاي زندگي، از گرايش جوانان به انحرافات اجتماعي جلوگيري كنيم

  • کد خبر : 3321
  • ۲۷ شهریور ۱۳۹۲ - ۵:۲۶

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در چهارمين جلسه اين شورا گفت: به‌منظور جلوگيري جوانان از اين انحرافات اجتماعي بايد مهارت‌هاي فردي را به جوانان تعليم و مهارت‌هاي زندگي در آنان تقويت كنيم.به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر فيروزآبادي اظهار داشت: موضوع مواد مخدر و مقابله و […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس در چهارمين جلسه اين شورا گفت: به‌منظور جلوگيري جوانان از اين انحرافات اجتماعي بايد مهارت‌هاي فردي را به جوانان تعليم و مهارت‌هاي زندگي در آنان تقويت كنيم.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس، دكتر فيروزآبادي اظهار داشت: موضوع مواد مخدر و مقابله و پيشگيري با آن و علل و عواملي كه افراد به خصوص جوانان و نوجوانان به مصرف آن گرايش پيدا مي‌كنند بايد بصورت علمي مورد بررسي قرار گيرد و به عبارت ديگر دليل اين معضل اجتماعي خانواده يا جامعه‌ و حتي عوامل خارجي است. 

وي افزود: مواد مخدر بخشي از آسيب‌هاي‌ اجتماعي است و بسياري از كشورها در زمينه مقابله با مواد مخدر و پيشگيري از اعتياد موفق عمل كرده‌اند به عنوان مثال كشورهاي حاشيه خليج فارس با ورود هرگونه مخدر به شدت برخورد مي‌كنند. 

دبير شوراي هماهنگي استان با بيان اينكه بسياري از انحرافات اجتماعي در سنين جواني و نوجواني شروع مي‌شود اضافه كرد: بسياري از انحرافات اجتماعي در سنين نوجواني و در گروه‌هاي همسالان شروع مي‌شود لذا به منظور جلوگيري از اين انحرافات بايد مهارت‌هاي فردي به جوانان تعليم داده و مهارت‌هاي زندگي در آنها تقويت شود. 

فيروزآبادي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: افرادي كه در امر قاچاق مواد مخدر فعاليت دارند از جوانان و نوجوانان براي مقاصد پليد خود استفاده ابزاري كرده و جامعه را آلوده مي‌كنند. 

وي با تاكيد بر اقدامات پيشگيري از اعتياد براساس بُرش استاني اظهار داشت: اقدامات فرهنگي و پيشگيري در زمينه اعتياد بايد براساس و مبناي سند بُرش استاني انجام گيرد تا از هرگونه پراكندگي جلوگيري شود بايد جامعه هدف مشخص باشد و همه‌ي دستگاه‌ها بر اين اساس تلاش كنند. 

وي متذكر شد: هر چه در برابر اين بلاي خانمانسوز اقدامات پيشگيري صورت گيرد در آينده افراد جامعه كمتر آسيب خواهند ديد و ايمن‌تر خواهند بود و براي كم كردن جرايم در جامعه بايد سطح آگاهي افراد بخصوص قشر جوان جامعه با آموزش در محيط‌هاي آموزشي اعم از مدارس، دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها بالا برد. 

همچنين در ادامه جلسه، علي‌اكبر نجيب‌زاده رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر فارس به نقش آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها در پيشگيري از اعتياد نوجوانان و جوانان پرداخت و گفت: با توجه به شروع سال جديد تحصيلي ۹۳-۹۲ و بازگشايي مدارس و دانشگاه‌ها، سازمان آموزش و پرورش و دانشگاه نقش اساسي و كليدي در افزايش آگاهي دانش آموزان نسبت به عوارض و خطرات مواد مخدر و اعتياد دارند و در بالا بردن فرهنگ و آگاهي دانش آموزان و دانشجويان نسبت به آسيب‌هاي اجتماعي بايد تلاش كنند. 

وي اضافه كرد: اگر آموزش لازم به جوانان داده شود بسياري از آسيب‌هاي اجتماعي كاهش خواهد يافت و اين امر نيازمند عزم جدي و فعاليت بيشتري است. 

رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي استان، در ادامه نقش خانواده‌ها و همسالان را در پيشگيري از اعتياد تاثيرگذار عنوان كرد و اظهار داشت: زيربنا و پايه پيشگيري از اعتياد، آموزش، اطلاع‌رساني و آگاه‌سازي به خانواده‌هاست و حمايت عاطفي خانواده از فرزندان خود، آنان را از آسيب‌هاي اجتماعي باز مي‌دارد و همچنين همسالان نيز در پيشگيري مؤثر خواهد بود. 

وي بر آگاه‌سازي دانش‌آموزان و دانشجويان در زمينه عوارض مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: رفتارهاي پرخطر گروه همسالان در مدرسه موجب انحرافات در نوجوان مي‌شود لذا آموزش و پرورش، دانشگاه و سازمان بهزيستي در امر آگاه‌سازي و اطلاع‌رساني به دانش‌آموزان و دانشجويان اهتمام ويژه كنند تا اين قشر و ساير اقشار جامعه از آسيب و خطر اعتياد و مواد مخدر در امان بمانند. 

گفتني است؛ در پايان پس از تبادل نظر مصوباتي در خصوص آسيب‌شناسي عملكرد دستگاه‌هاي فرهنگي توسط سازمان بهزيستي، نمايش پيام‌هاي هشدار دهنده و پيشگيرانه از اعتياد از طريق تلويزيون شهري توسط شهرداري، اجراي فعاليت‌هاي فرهنگي و پيشگيري براساس بُرش استاني، نظارت بيشتر بر خوابگاه‌هاي دانشجويي به تصويب اعضا جلسه رسيد.

 

منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فارس۹۲/۶/۲۷

 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=3321

برچسب ها