• امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 15 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Monday - 12 May - 2025
کل پست ها: 73634اخبار امروز : 10
7

نصرتي: موادمخدر و مبارزه با آن، اصلي ترين دغدغه جامعه ايران است

  • کد خبر : 33184
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: جامعه‌اي زنده است كه تك تك آحاد آن در صحنه بوده و مسئوليت قبول كنند چون در غير اين صورت انجام امور جامعه با مشكل روبرو خواهد شد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، سردار محمدعلی نصرتی در […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي گفت: جامعه‌اي زنده است كه تك تك آحاد آن در صحنه بوده و مسئوليت قبول كنند چون در غير اين صورت انجام امور جامعه با مشكل روبرو خواهد شد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي، سردار محمدعلی نصرتی در همایش مواد مخدر با عنوان «آن سوی مواد مخدر، پیشگیری، درمان و مبارزه با آن» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه برگزار شد بحث موادمخدر را اصلي ترين دغدغه و چالش جامعه ايران عنوان كرده افزود: بعد از پيروزي شكوهمند انقلاب نظام جمهوري اسلامي ايران بطور جدي به بحث مقابله با اين بلاي خانمانسوز پرداخت.


وي با بيان اينكه مبارزه تمام عيار با موضوع موادمخدر جزو پنج اولويت اصلي مسائل اجتماعي استان گفت: اكنون محل تقابل دشمن با ما در ميدانهاي نبرد نيست بلكه دشمن بي صدا و خاموش ، پيچيده و محرك در بين خانواده ها از جمله جوانان جامعه كه مهمترين سرمايه هاي مملكت هستند نفوذ كرده و حتي جوانان بي سواد جامعه با ارائه آموزشهايي از سوي دشمنان در حوزه موادمخدر و ساخت آنها فعال هستند.


دبير شورا در ادامه افزود: سالانه بيش از ۵۰ نوع موادمخدر صنعتي به ميزان ديگر موادمخدر افزود شده و نزديك به ۳۰۰ سايت نيز در حال آموزش ساخت و مصرف اين موادهستند.


نصرتي به تكليف آموزش و پرورش، خانواده ها و دانشگاهها در آگاهسازي و آموزش جامعه تاكيد كرده افزود: با پنهان كاري و نگفتن واقعيتها مشكل حل نمي شود زيرا از خطر اين بلا هيچ كس در امان نيست.


دبير شورا گفت: براساس نتايج مطالعات صورت گرفته ۴۹درصد قتلها ۸۲درصد تجاوزها، ۶۲درصد درگيريهاي منجربه قتل، ۵۰ درصد مرگ و ميرهاي مربوط به سوانح رانندگي و ۶۲درصد نزاع ودرگيريها در كشور مربوط به مصرف موادمخدر و الكل است.


وي از عدم ورود مراكز آموزشي و فرهنگي كشور در گذشته به بحث آگاهسازي و اطلاع رساني گلايه كرده افزود: ورود درست و بموقع آموزش و پرورش ، دانشگاهها و اصحاب رسانه مي توانست از عمق آسيبهاي حاصل از موادمخدر پيشگيري كند خوشبختانه امروز شاهد تغيير در نگرش و اقدامات مثبت و سازنده اين مراكز هستيم كه جاي قدرداني دارد.


نصرتي با اشاره به اينكه دولت به امر مقابله با موادمخدر همت گمارده تاكيد كرد: در بحث موادمخدر ، تنها مبارزه قضايي و انتظامي كافي نيست و بايد با همراهي ، تعامل و هم افزايي به انجام اقدامات فرهنگي آموزشي و پيشگيري از طريق هنر، فن آوري، گفتمان تاثيرگذار، همايشهاي مختلف و تكنولوژيهاي جديد بپردازيم.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۵٫۰۹٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33184

برچسب ها