دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت که دولت یازدهم و مجموعه نظام تصمیم گرفت تا آئین نامه اجرایی بیمه تحت پوشش درمان معتادان و کاهش آسیب های اجتماعی را در مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش ایرنا ، علی اصغر میرزایی روز سه شنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قائمشهر افزود: در حوزه مربوط به آسیب های اجتماعی همه دستگاههای اجرایی باید در مبارزه با مواد مخدر مقوله آموزش و فرهنگ سازی را مد نظر خود قرار دهند.
وی با بیان اینکه بحث مواد مخدر یک چالش بزرگ در دنیاست ، گفت که اگر برای حل و فصل این مشکلات به صورت استانی اقدام نشود منجر به یک معضل جدی خواهد شد .
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران به مجموعه اقداماتی که در سطح استان انجام گرفت اشاره کرد و ادامه داد: سرمایه گذاری ویژه در زمینه ارائه آموزش های پیشگیرانه اولیه اعتیاد در مدارس ، دانشگاهها و اماکن عمومی مد نظر است بنابراین کمیته فرهنگ عمومی باید براساس این چهارچوب برنامه ریزی به صورت ماهانه را انجام دهند.
میرزائی اضافه کرد: آموزش و پرورش هم موظف است نسبت به اجرای طرح توانمندسازی اعتیاد برای دانش آموزان مقطع اول و دوم متوسطه با کمک کادر آموزشی و والدین اقدام کند.
وی گفت که با همکاری آموزش و پرورش والدین ۲۰۰ هزار دانش آموز استان تحت پوشش آموزش مبارزه با مواد مخدر قرار خواهند گرفت که اعتبارات در این زمینه تامین شده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران افزود: وزارت درمان بهداشت و سازمان بهزیستی کشور با همکاری سایر دستگاههای عضو کمیته اعتیاد موظف هستند تا نسبت به کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد از طریق سازمان مردم نهاد و غیر دولتی اقدام کنند .
براساس آمار ۵۷۰ مرکز ترک اعتیاد در مازندران فعال است.