22:54:28
    امروز : دوشنبه - ۲۲ اردیبهشت - ۱۴۰۴
کل پست ها: 73618اخبار امروز : 0
10

آگاه سازي خانواده‌ها ركن مهم در بازدارندگي مصرف موادمخدر است

  • کد خبر : 33097
  • ۲۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

دبير شوراي هماهگي مبارزه با موادمخدر خراسان رضوي آگاه ‌سازی خانواده‌‌ها را مهم ‌ترین عامل بازدارنده و کاهش مصرف مواد مخدر در جامعه برشمرد و بیان کرد: نگاه مردم به افراد معتاد باعث دوری و منزوی شدن آنها از جامعه می‌شود و این نقطه ‌ضعفی برای مبارزه و مقابله با معضل اصلی کشور است. به […]

دبير شوراي هماهگي مبارزه با موادمخدر خراسان رضوي آگاه ‌سازی خانواده‌‌ها را مهم ‌ترین عامل بازدارنده و کاهش مصرف مواد مخدر در جامعه برشمرد و بیان کرد: نگاه مردم به افراد معتاد باعث دوری و منزوی شدن آنها از جامعه می‌شود و این نقطه ‌ضعفی برای مبارزه و مقابله با معضل اصلی کشور است.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي، قربانزاده در همايش آموزشي توحيهي يك روزه رابطان فرمانداريها و شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستانهاي استان گفت: در سال “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” رویکرد اصلی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر کاهش آسیب های اجتماعی اعتياد، اثربخشی بیشتر اقدامات پيشگيرانه در جامعه هدف و استفاده حداکثری از امکانات دولتي و سازمانهاي مردم نهاد برای مبارزه با این پدیده شوم است.


وي با برشمردن تبعات زيان‌بار اعتياد و تأثير منفي آن بر جامعه خاطر نشان كرد : با توجه به سياست‌هاي كلان كشور در امر مبارزه با مواد مخدر، در تمامي سطوح مقابله ، پيشگيري ، درمان و كاهش آسيب‌هاي اعتياد بايستي نگاه متوازن انجام پذيرد تا شرايط مطلوب براي سالم سازي جامعه با عزم جدي و همت همگاني و همكاري دستگاه هاي ذيربط صورت گيرد.


وي اظهار داشت: اين پديده خانمان‌سوز زمينه ساز بسياري از بزهكاري و آسيب هاي اجتماعي براي مردم به ويژه نسل جوان و حريم مقدس خانواده است كه تبعات منفي را به دنبال دارد.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي افزود: مبارزه با موادمخدر در ايران به ویژه در استان خراسان رضوي با توجه به اینکه در همسایگی افغانستان به عنوان بزرگترين توليد كننده مواد مخدر و خط ترانزیتی واقع شده از اهمیت خاصی برخوردار است.


وي از مواد مخدر به عنوان آفت جدي و بلاي خانمانسوز جوانان و خانواده‌ها نام برد و خواستار بسيج همگاني و جدي تمام دستگاهها در مبارزه با مواد مخدر شد كه تشکیل کلاس‌های آموزش خانواده برای بالا بردن مهارت‌های زندگی، تقویت برنامه هاي پیشگیرانه مدارس از طریق ارتقاء کیفیت برنامه‌های آموزشی و تربیتی، از جمله برنامه‌های پیشگیرانه بلند مدت برای مبارزه با مواد مخدر است.


قربان زاده بیان داشت: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری و دستورالعمل وزارت کشور، موضوع مبارزه با موادمخدر و آسیب شناسی در این زمینه باید در اولویت کاری استانداران سراسرکشور قرارگرفته و فرمانداريها و شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستانهاي استان نيز مي بايست در اين زمينه تلاش و مديريت جهادي داشته باشند.


وي افزود: درمیان این استراتژیهاي ابلاغي از سوي ستاد ، موضوع پیشگیری از اعتیاد به موادمخدر از اهميت بيشتري برخوردار است که در این زمینه اولین گام درحوزه آموزش و پرورش برداشته خواهدشد.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي همچنین با تشریح برخی سیاست های ابلاغی رهبری درحوزه مبارزه با مواد مخدر، برلزوم اهتمام ویژه مسئولان و خانواده ها برای اجرایی کردن این سیاست ها و کاهش آسیب های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.


وي با بیان اینکه با كشف بيش از ۱۹ تن انواع مواد مخدر میزان کشفیات استان در سال جاري ۱۷ درصد رشد داشته است، افزود: برنامه ریزی و تلاش برای کاهش تقاضا، مبارزه با مصرف، شناسایی و انهدام باندهای موادمخدر، نوسازی، تجهیز و مکانیزه کردن امکانات از اولویت های سال جاری می باشد.


قربان زاده آگاه ‌سازی خانواده ‌ها را مهم ‌ترین عامل بازدارنده و کاهش مصرف مواد مخدر در جامعه برشمرد و بیان کرد: نگاه مردم به افراد معتاد باعث دوری و منزوی شدن آنها از جامعه می‌شود و این نقطه ‌ضعفی برای مبارزه و مقابله با معضل اصلی کشور است.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي توجه به مسایل فرهنگی جامعه و سرمایه گذاری در بحث پیشگیری و درمان موادمخدر را بسیار مهم برشمرد و تاکید کرد: باید همه دستگاهها و کمیته های عضو شورا با تحقیقات و شناسایی معضلات حوزه پیشگیری و درمان به امر مبارزه با مواد مخدر اهتمام ورزند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۰۹٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=33097

برچسب ها

نوشته های مشابه