دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال وبختیاری، کاهش سن اعتیاد و تغییر الگوی مصرف از سنتی به صنعتی در جامعه را نگران کننده دانست.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري، سید قدیر مرتضوي در کارگاه آموزش تخصصی اساتید گفتمان دینی در مدارس استان افزود: براساس بررسی ها، كاهش سن اعتیاد در این استان نگران كننده است و اعتیاد جنبه زنانه پیدا کرده است.
وی با اشاره به اهمیت موضوع آموزش جوانان و دانش آموزان در زمینه مقابله و پیشگیری از موادمخدر اظهار کرد: دوره های آموزشی پیشگیری و مقابله با اعتیاد با همکاری آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی در مدارس متوسطه استان برگزار می شود.
دبير شورا افزود: اعتیاد به عنوان اولین آسیب اجتماعی کشور است که هم اینک با نگاه مدیریت و ساختار دولتی اين آسيب قابل حل نيست وتلاش مردمي را دراين حوزه مي طلبد تا بتوانيم اين بحران را كنترل و مهار كنيم.
وی گفت: در حوزه مبارزه و مقابله با موادمخدر، حساس سازی و دغدغه سازی برای مردم وجود دارد.
دبیر شورا گفت: کنترل و گرایش به موادمخدر نیاز به یک الگوی بومی متناسب با جامعه هدف و محیط و فرهنگ جامعه دارد.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی چهارمحال وبختیاری نیز گفت: ضعف ساختاري و مدیریتی یکی از مشکلات در عرصه مقابله و پیشگیری از اعتیاد است.
حجت الاسلام جعفر مرتضوی افزود: آموزش و فرهنگ سازی در حوزه پیشگیری از اعتیاد باید در بین دانش آموزان و جوانان ایجاد شود.
کارگاه آموزش تخصصی اساتید گفتمان دینی در مدارس استان با موضوع تکنیک های ارتباط موثر و بررسی آسیب های اجتماعی با حضور ۸۰ نفر از اساتید گفتمان دینی به مدت يك روز توسط استاد توانايي برگزار شد كه با استقبال خوبي روبرو شد.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري۹۵٫۰۹٫۲۲