معاون فرهنگي دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان گفت: اعتياد و آسيب هاي اجتماعي مانند يك رويداد ضد ارزشي ميتوانند بنيان خانواده ها را بلرزانند و در روند رو به رشد جامعه اختلال ايجاد كند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، حجت الاسلام والمسلمين فرضي در دهمين جلسه كميته فرهنگي و پيشگيري كه در دفتر ايشان برگزار شد، ضمن بيان اين مطلب به آياتي از كلام الله مجيد اشاره و اعلام كرد: خداوند در قرآن كريم فرموده است (وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا ) هـر كـس نفسی را زنـده كـنـد گويا همه مردم را زنده كرده است، پس اگر شما عزيزان بتوانيد زندگي يك نفر را با اقدامات پيشگيرانه نجات دهيد گويا كه جامعه اي را نجات داده باشيد كه در امر اعتياد مي تواند مهم ترين مسئله حال حاضر باشد و نياز است شما عزيزان در اين امر مداخله نماييد.
معاون فرهنگي دفتر نماينده ولي فقيه در استان كردستان خاطر نشان كرد: بر هيچ كس پوشيده نيست كه فعاليت هاي فرهنگي در راستاي پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي مهم ترين بحث در حال حاضر است كه دستگاه هاي متولي بايد تمامي ظرفيت ها و توانايي هاي خود را در امر پيشگيري از اين معضل اجتماعي به كار گيرند.
حجت الاسلام فرضي در جلسه اي كه از فيلم “هرس” به كارگرداني سركوت محمدي با موضوع اعتياد در استان كردستان با حضور اعضاي كميته فرهنگي اكران شد گفت: نمونه چنين برنامه هايي با موضوع هاي اعتياد و آسيب هاي اجتماعي بايد بيشتر ساخته شود و اين امر اگر با حمايت دستگاه هاي متولي صورت نگيرد مطمنا به نتيجه دلخواه دست نخواهيم يافت.
وي در خاتمه سخنانش گفت: ساخت و حمايت از فيلم هاي بومي مي تواند در روند پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي بسيار موثر باشد و امروز با ديدن اين فيلم مي توانيم به آينده خوشبين باشيم.
همچنين سليم كريمي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر كردستان گفت: كميته فرهنگي و پيشگيري يكي از مهم ترين كميته هايي است كه در استان در حال فعاليت است و بايد به سمت و سويي حركت نمايد كه بتوان بر روي مخاطب خاص و جامعه هدف تاثيرات لازم را داشته باشيم.
وي افزود: خوشبختانه به مرحله اي رسيده ايم كه مسئله اعتياد و آسيب هاي اجتماعي براي جامعه هنرمندان، تصويربرداران، شاعران و كارگردانان تلويزيوني و… يك دغدغه شده است و همه در حال به تصوير كشيدن معضلات اجتماعي و همچنين سعي در رفع و كمك اين مسائل را دارند.
دبير شورا عنوان كرد: شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان در چند سال اخير با چاپ عنوان هاي مختلف كتاب و حمايت از ساخت چندين فيلم كوتاه و بلند سعي در فرهنگ سازي و اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر نموده است و اميد است دستگاههاي عضو كميته يار و همكار اين شورا باشند.
كريمي در خاتمه اعلام كرد: از اينكه دفتر نمايندگي ولي فقيه در سال جاري با توجه به اهمييت موضوع چندين جلسه را در خصوص معضلات اجتماعي با حضور اعضاي محترم كميته هاي تخصصي برگزار نموده است ، به شخصه كمال تشكر و قدرداني را دارم.
لازم به ذكر است فيلم هرس به كارگرداني سركوت محمدي با حمايت معنوي شوراي هماهنگي و مشاوره گرفتن از اين شورا ساخته شده، كه قرار است تعداد ۲۰۰ هزار نسخه براي پخش در مناطق كرد نشين عرضه شود.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۰۹٫۲۱