• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
4

اعتیاد؛ علت بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی

  • کد خبر : 32789
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۱

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، اعتیاد به مواد مخدر را یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی برشمرد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده در جلسه مشورتي كه با حضور ۲۲ نفر از مسئولين […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، اعتیاد به مواد مخدر را یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی برشمرد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي ، ابراهيم قربان زاده در جلسه مشورتي كه با حضور ۲۲ نفر از مسئولين و مديران عامل سازمانهاي مردم نهاد حوزه پيشگيري، درمان، اشتغال و صيانت اجتماعي بهبوديافتگان استان خراسان رضوي برگزار شد، با بیان اینکه در سیاست های کلان برنامه ششم یک بند به بحث مبارزه با اعتیاد ‏اختصاص یافته است، افزود: امروزه اولویت نخست کاهش آسیب های کشور، مبارزه با اعتیاد اعلام شده است‎.


وی گفت: برای توسعه کمی و کیفی فعالیت تشکل های مردم نهاد، همه دستگاه ها باید برنامه و نقشه راه داشته باشند و به ‏شکل عملی به این مقوله ورود پیدا کنند‎.


قربان زاده افزود: نقش سازمان‌های مردم نهاد در کشور نقش ویژه ای است، بعضی از سازمانهاي مردم نهاد و گروه هاي خوديار جای خود را در ارائه خدمات درمان و بازتواني اعتياد بازکرده اند.


دبير شورا تصريح كرد: سیاست ستاد مبارزه با مواد مخدر، اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است. در راستای اين رويكرد ، مشارکت آحاد مردم از طریق سازمان‌های غیر دولتی امري اجتناب ناپذیر است.


قربان زاده گفت: در حال حاضر اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مسائل پیچیده اجتماعی در بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی می باشد و فعال كردن و گسترش سازمان‌های غیردولتی برای مبارزه با اعتیاد و استفاده از ظرفیت‌ سمن‌ها، صاحبنظران حوزه و دانشگاه در امر مبارزه با مواد مخدر ضرورت دارد.


دبير شورا ادامه داد: ما می‌بایست در ارتباط با مهار مواد مخدر تلاش کنیم لذا مردم و سازمان‌های مردم نهاد هم می‌بايست در فرآیند این مبارزه مشارکت کنند. ما برآنیم که بتوانیم با بهره‌گیری از مردم و همچنین سازمان‌های مردم‌نهاد با این موضوع مبارزه کنیم.


در ادامه قربان زاده با اشاره به برگزاري همایش ملی صیانت و گفتمان سازی اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر، افزود: اين همايش ملي در تاريخ ۱۳ و ۱۴ آذرماه سال جاري با حضور مديران عامل سازمان‌هاي مردم نهاد، فعالين اجتماعي و مديران ارشد دستگاه‌‌هاي متولي و اجرايي كشور ، در محل سالن اجلاس سران كشورهاي اسلامي برگزار تا دستاوردهاي ارزشمند نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در عرصه مشاركت و صيانت اجتماعي در حوزه مبارزه با مواد مخدر ارائه شود.


قربان زاده ضمن تشريح اهداف برگزاري همايش صيانت تصريح كرد:توسعه كاركردهاي اجتماعي سازمان‌هاي مردم‌ نهاد، افزايش نقش گروه‌ها و نهادهاي مختلف مردمي، بسترسازي، گفتمان‌سازي و فرهنگ‌سازي همگاني به منظور بسيج آحاد مردم در جهت كنترل و كاهش تقاضاي مواد مخدر و روان‌گردان‌ از اهداف برگزاري اين همايش ملي است.


وي از تمامي سمن هاي حاظر در اين جلسه خواست كه بنا بر اهميت و ضرورت موضوع و نقش و جايگاه سازمانهاي مردم نهاد استان ، در اين همايش ملي حضوري فعال و منظم داشته باشند.


گفتني است در اين جلسه مسئولين و مديران عامل سازمان‌هاي مردم نهاد حوزه پيشگيري، درمان، اشتغال و صيانت اجتماعي بهبوديافتگان استان خراسان رضوي ديدگاه‌ها و مشكلات كاري خود را در زمينه هاي اشتغال و صيانت هاي اجتماعي مطرح كردند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۰۹٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32789

برچسب ها