استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي گفت: حضور سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای مردمی در کنار دولت در عرصه مبارزه با مواد مخدر به عنوان بازوي اجرايي، بسيار مهم و اثربخش است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي؛ علی رضا رشیدیان با اشاره به برگزاري همايش ملي صيانت از بهبوديافتگان و گفتمان سازي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر وروانگردانها در آذر ماه گفت: اين همایش ملی با رویکرد اقتصادمقاومتی و عمل سازمان های مردم نهاد در حوزه اعتیاد، سبب تحقق شعار سال ۹۵ مورد تاکید مقام معظم رهبری و اهداف اجتماعي دولت يازدهم خواهد بود.
وي افزود: یکی از اولویت هایی که همواره مقام معظم رهبری بر آن تاکید دارند و در جلسات شورای اجتماعی کشور نیز به آن توجه شده است؛ مدیریت و ساماندهی آسیب های اجتماعی است که اعتیاد به مواد مخدر یکی از این آسیب ها است.
استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: به فرموده مقام معظم رهبری برای دستیابی به نتیجه در این حوزه، باید علاوه بر وظایف معمول؛ اقدامات فوق العاده، موثر و فراتر از وظائف جاری از سوی دستگاه ها، اجرایی شود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی تصریح کرد: بر اساس سیاست های برنامه ششم توسعه، سهم فعالیتهای سازمانهای مردمنهاد در سال های اجرای این برنامه در حوزه مبارزه با اعتیاد ۲۵ درصد افزایش پیدا می کند.
رشيديان گفت: حضور سازمانهای مردم نهاد و تشکلهای مردمی در کنار دولت در عرصه مبارزه با مواد مخدر به عنوان بازوي اجرايي ، بسيار مهم و اثربخش است و این گروههاي مردمي هم دوش دولت برای پیشبرد اهداف توسعه اجتماعی و شناسایی آسیب های اجتماعی و اعتياد با هزينه كمتر و اثر بخشي بيشتروچابكي فعالیت میکنند.
وي مهمترین ماموریتهای سمنها در حوزه اعتیاد را توانمندسازی و افزایش آگاهی نسبت به خطرات مواد مخدر به جامعه در حوزه پیشگیری، درمان و اعتیاد برشمرد.
استاندار افزود: دولت وظیفه بسترسازی برای توسعه کمی و کیفی سازمانهای مردم نهاد را دارد و سازمانهاي مردمنهاد با شناخت بستر و ظرفيت هاي موجود مي بايست سهم خود را در آگاه سازي و توانمند سازي جامعه هدف در مواجهه با آسيب هاي اجتماعي ايفا كنند.
رشيديان با بیان اینکه جلب مشارکت های مردمي یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با مواد مخدر است، افزود: سازمانهای مردم نهاد یکی از سازوكارهاي نظام هاي نوين هستند که می توانند در این حوزه اقدامات موثری را انجام دهند.
وي با اشاره به کارکردهای سازمان های مردم نهاد در حوزه پیشگیری، درمان و مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: سمنها به عنوان حلقه واسط بین مردم و دولت می توانند تقاضاهای اجتماعی را اولویت بندی کرده و در اختیارمسئولان قرار دهند.
رئيس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به فعالیت بيش از ۸۸۰ تشکل مردمی و غیردولتی استان افزود: از اين تعداد سمن ، ۱۲۳ موسسه و سازمان مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر فعال مي باشند كه در صورت بهره گيري مناسب از اين ظرفيت ، در انسجام بخشی اجتماعی و فرهنگی و مهار پديده اعتياد نقش ممتازيخواهند داشت.
رشيديان با اشاره به برگزاري همايش ملي صيانت از بهبوديافتگان و گفتمان سازي اجتماعي شدن امر مبارزه با مواد مخدر و روانگردانها خاطر نشان كرد: اين همايش ملي با برجستهسازی نقش نخبگان، کارآفرینان، فعالان، هنرمندان و ورزشکاران در حوزه اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر، بر مشاركت همه جانبه مردم در مبارزه با آسيب هاي اجتماعي تأكيد دارد و تمامي سازمان هاي مردم نهاد منتخب شركت كننده در آن مي بايست با جديت در آن مشاركت كنند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوي۹۵٫۰۹٫۱۲