• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
8

استاندار مازندران: اشتغال بهبوديافتگان و صیانت از خانواده‌های آنان حلقه مفقوده درمان اعتياد است

  • کد خبر : 32784
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶

استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با بيان اينكه اعتیاد بیماری چندوجهی است که علاوه بر فرد، خانواده و جامعه را نیز تخریب مي‌كند،‌ گفت: اشتغال بهبوديافتگان از اعتياد و صیانت از خانواده‌های آنان حلقه مفقوده درمان اعتياد مي‌باشد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان […]


استاندار و رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران با بيان اينكه اعتیاد بیماری چندوجهی است که علاوه بر فرد، خانواده و جامعه را نیز تخریب مي‌كند،‌ گفت: اشتغال بهبوديافتگان از اعتياد و صیانت از خانواده‌های آنان حلقه مفقوده درمان اعتياد مي‌باشد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران؛ ربيع فلاح جلودار در رابطه با مشاركت اجتماعي در مبارزه با مواد مخدر گفت: برای تحقق ایده اجتماعي كردن امر مبارزه با موادمخدر و روان‌گردان‌ها ، امروزه ضرورت مشارکت و مداخله مسئولانه ، نخبگان حوزه و دانشگاه و همكاري حداكثري سطوح مختلف حاكميتي، اجرايي ، گروه‌هاي مرجع و اقشار مختلف جامعه، در سه حوزه «فرهنگي و پيشگيري»، «درمان و كاهش آسيب» و «صيانت از معتادان، بهبوديافتگان و خانواده‌هاي آنان» اجتناب ناپذیر است.


وي اعتیاد را بیماری چندوجهی خواند که علاوه بر فرد، خانواده و جامعه را تخریب مي‌كند، اشتغال بهبوديافتگان و صیانت از خانواده‌های آنان را نيز حلقه مفقوده درمان اعتياد برشمرد.


استاندار مازندران بيان داشت: مهمترین نکته جهت ورود بیماران بهبودیافته پس از رهایی و طی كردم دوره سم زدایی به جامعه، پذیرش خانواده می‌باشد.


وي افزود: در صورت پذیرش خانواده، جامعه نیز از آنان استقبال كرده و مطمعئاً توان خودرا جهت مشارکت در بازسازی اجتماعی بیماران انجام خواهد داد.


اين مقام عالي استان گفت: متخصصین امر بر این باور هستند که خانواده بیماران بایستی با انجام مشاوره نسبت به پدیده شوم اعتیاد آشنا شده و شناخت بیشتری در نحوه برخورد و پذیرش بیمار خود پیدا کنند.


فلاح افزود: بر همین اساس دبیرخانه کمیته تخصصی توسعه مشارکتهای مردمی وسازمانهای مردم نهاد ستاد کشور نیز اقدام به برگزاری همایش ملی صیانت از بهبودیافتگان و گفتمان سازی اجتماعی در امر مبارزه با مواد مخدر با حضور و مشارکت حداکثری همه تشکل‌ها، نهادها با حضور مدیران ومسئولین کشوری و لشگری با برگزاری پنل های تخصصی علمی و آموزشی كرده است.


وي افزود: این همایش که با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد علاقمند و فعال در حوزه کاهش آسیب و خصوصا اعتیاد در ۱۳ و ۱۴ آذر ماه سالجاری در سالن اجلاس تهران برگزار مي‌شود، از ظرفیت بهبودیافتگان، خیرین ، کارآفرینان فعال همه استان‌ها در این حوزه استفاده كرده و از ایده ، نظرات، خلاقیتها، و تجارب موفق همه سمنها نیز بهره گرفته است.


استاندار مازندران ادامه داد: بر همین اساس این دیبرخانه در تابستان سال جاری در این استان نیز با حضور کلیه اعضای کمیته تخصصی و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد فعال راه اندازی شده و کلیه ایده و نظرات و برنامه های خلاقانه این دوستان به دبیرخانه همایش ملی صیانت کشور ارسال شده است.


وي در پايان گفت: امروزه نقش سازمان‌های مردم نهاد در کاهش آسیب و مبارزه با مواد مخدر بر کسی پوشیده نبوده و با مشارکت سمن‌ها می‌توان نسبت به اعتماد سازی اجتماعی و ایجاد فضای همدلی و مشارکت و هم افزایی و هم سویی بیشتر در مقابله با این پدیده خانمانسوز به مقابله برخواست.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۹٫۱۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32784

برچسب ها