• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
5

ايجاد خانه‌هاي بين راهي عاملي مهم در صيانت از بهبوديافتگان

  • کد خبر : 32768
  • ۱۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰

دبير هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: خانه‌هاي بين راهي مي‌تواند موثرترين عامل در كنترل و جلوگيري از بازگشت مجدد معتادان بهبوديافته باشد. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در جلسه‌اي كه با حضور تمامي اعضاي شوراي شهر، شهردار مركز استان، جمعي از فعالين اجتماعي […]

دبير هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: خانه‌هاي بين راهي مي‌تواند موثرترين عامل در كنترل و جلوگيري از بازگشت مجدد معتادان بهبوديافته باشد.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در جلسه‌اي كه با حضور تمامي اعضاي شوراي شهر، شهردار مركز استان، جمعي از فعالين اجتماعي و اصحاب رسانه در رابطه با ساماندهي وضعيت معتادان و كارتن خواب ها برگزار شد، اعلام كرد: معتادان به مدت يك ماه در مراكز درماني (كمپ) جهت درمان بستري مي‌شوند و بعد از ترخيص، با توجه به اينكه مكاني جهت حمايت از اين افراد وجود ندارد، دوباره بيماري آنها عود كرده و به آغوش اعتياد باز مي‌گردند.


وي افزود: لازم است مكان‌هايي تحت عنوان (خانه‌هاي بين راهي) تاسيس شده و حمايت‌هاي لازم در اين خصوص صورت پذيرد، زيرا مي‌تواند موثرترين عامل در كنترل و جلوگيري از بازگشت مجدد معتادتن بهبوديافته به دام اعتياد باشد.


دبير شورا عنوان كرد: با توجه به برودت هوا و اهميت اسكان معتادان و كارتن خواب ها و لزوم انجام وظيفه ادارات مسئول در قبال افراد مذكور بايد تمامي جوانب، امكانات و ظرفيت هاي استان در راستاي اسكان اين قشر شناسايي شود تا بتوان نسبت به ساماندهي وضع موجود اقدامات لازم صورت پذيرد.


كريمي خاطر نشان كرد: در حال حاضر بيشتر فعاليت هايي كه توسط ادارات موجود در قبال اعتياد و آسيب هاي اجتماعي صورت مي پذيرد از سر رفع تكليف است كه شايد چنان تاثيري نداشته باشد، اما اگر ادارات با همكاري و همراهي مردم با عشق و علاقه نسبت به انجام اين امر اقدام نمايند، مطمنا شاهد اين خواهيم بود كه تا چه اندازه در روند پيشگيري و درمان موثر خواهد بود.


وي در ادامه به بحث امنيت مراكز ساماندهي معتادان و كارتن خواب ها هم اشاره كرد و اعلام كرد: از شهرداري مركز استان كه در طول يك هفته گذشته با توجه به سرماي شديد هوا با زحمات زياد و قابل تقدير توانستند در امر اسكان موفق باشند، تقدير و تشكر مي‌كنم، اما نكته حائز اهميت اين است كه اماكن مورد نظر از نظر امنيت افراد هم بايد به خوبي كنترل شوند.


دبير شورا گفت: با توجه به اينكه جامعه به سمت و سوي زنانه شدن اعتياد در حال حركت است و متاسفانه تعدادي از كارتن خواب‌ها و معتادان خياباني زنان مي‌باشند، لذا بايد نسبت به فراهم ساختن محيطي ويژه اين افراد اقدامات لازم صورت پذيرد.


كريمي با بيان اينكه شماره تلفن هايي در رابطه با بحث ساماندهي به وضعيت معتادان و كارتن خواب ها وجود دارد اعلام كرد: مردم عزيز ما در صورت مشاهده معتادان متجاهر و كارتن خواب ها مي توانند با دو شماره تلفن ۱۲۸ پليس مبارزه با مواد مخدر و ۱۲۳ اورژانس اجتماعي تحت نظارت بهزيستي تماس گرفته و مراتب را به اطلاع عزيزان برسانند.


فخري شهردار سنندج نيز در اين جلسه گفت: در بحث ساماندهي وضع موجود تنها شهرداري و نيروي انتظامي دخيل نيستند بلكه تمامي ادارات عضو بايد پاي كار بيايند و نسبت به ساماندهي وضعيت حال حاضر تمامي جوانب را در نظر گرفته و نسبت به عملياتي نمودن آن اقدامات لازم به عمل آيد.


وي گفت: در اين مسير كه قصد خدمت به افراد آسيب ديده ( كارتن خواب ) را داريم بايد از خود بهبوديافتگان جهت كمك و راهنمايي استفاده كرد زيرا آنها به زير و بم كار آشنايي دارند و مي توانند در تسهيل كارها بسيار موثر واقع شوند.


فخري افزود: خوشبختانه مردم خوب و فهميده اي با پيشينه ي فرهنگي بالايي داريم و همين ظرفيت و پتانسيل اگر در روند پيشگيري از اعتياد به كار گرفته شود مطمنا مي تواند تاثيرات خارق العاده اي داشته باشد.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۰۹٫۱۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32768

برچسب ها