• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
6

دختران جوان در معرض خطر ورود به اعتياد و آسيب هاي اجتماعي

  • کد خبر : 32688
  • ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۸

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: دختران جوان در معرض خطر ورود به اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي هستند و به همين دليل بايد دانش آموزان مراقب عوامل بيروني و اطراف خود باشند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در كارگاه آموزشي ويژه دانش […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: دختران جوان در معرض خطر ورود به اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي هستند و به همين دليل بايد دانش آموزان مراقب عوامل بيروني و اطراف خود باشند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در كارگاه آموزشي ويژه دانش آموزان دختر دبيرستان بصيرت سنندج اعلام كرد: دانش آموزان بايد در نظر داشته باشند كه اولويت اصلي زندگي‌شان در مرحله اول سلامتي جسمي، فكري و روحي است و بعد فراگيري علم كه خود فراگيري علم هم براي سلامتي جسمي ، روحي و رواني است كه بايد به اين مسئله واقف باشند.


وي افزود: دختران جوان در معرض خطر ورود به اعتياد و آسيب هاي اجتماعي هستند و به همين دليل بايد دانش‌آموزان مراقب عوامل بيروني و اطراف خود باشند و در مقابل پيشنهادات نامتعارف به جدييت برخورد كنند.


دبير شورا خاطر نشان كرد: گول ظاهر زيباي تبليغات پوچ و توخالي عوامل عرضه كننده مواد مخدر را نخوريد زيرا آنها از مهم ترين و تاثير گذارترين حربه ها براي فروش مواد خود استفاده مي‌كنند، پس در مقابل هرگونه تبليغ و پيشنهاد با قاطعيت( نه ) گفت وخود را از دام آسيب هاي اجتماعي مصون ساخت .


كريمي همچنين بر ضرورت فراگيري مهارت هاي چندگانه اشاره كرد و افزود: تك تك اعضاي جامعه از تمامي اقشار بايد مهارت هاي چندگانه زندگي را فرا گيرند، علي الخصوص در حالي كه جامعه به سمت و سوي زنانه شدن اعتياد گرايش پيدا كرده است و از همين رو بايد شما دانش آموزان و مادران آينده به خوبي و به سلامتي از مراحل سخت و دشوار زندگي عبور نماييد و جامعه ي سالم بسازيد.


وي يادآور شد: گسترش و فراهم ساختن فضايي جهت تخليه انرژي در راستاي ايجاد نشاط اجتماعي ميان بانوان از اهمييت بالايي برخوردار است و اگر به اين نكته توجه و نگرش مثبتي داشته باشيم خانواده ها از سلامت بالايي برخوردار خواهند بود.


وي گفت: مدرسان عزيز بايد در نظر داشته باشند كه كلاس‌ها و كارگاه‌هاي آموزشي نبايد يكنواخت و تكراري باشد و با جذابيت هاي خاص خود مي‌تواند بر روي فراگيران تاثير مطلوبي داشته باشد و اگر اينگونه شد مي توان به آموزش هاي داده شده اميدوار بود.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۰۹٫۰۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32688

برچسب ها