• امروز : یکشنبه - ۳۱ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - شوال - 1446
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 0
3

بازديد رئيس كميسيون فرهنگي مجلس از مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب معتادان مشهد

  • کد خبر : 32636
  • ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۱۸:۱۶

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به همراه معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري مشهد از مراگز نگهداري و درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر بازديد كردند. به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي،حجت الاسلام و المسلمين پژمان فر نماينده مردم ‏مشهد و كلات و رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به […]

رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به همراه معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري مشهد از مراگز نگهداري و درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر بازديد كردند.


به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي،حجت الاسلام و المسلمين پژمان فر نماينده مردم ‏مشهد و كلات و رئيس كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي به همراه معاون فرهنگي اجتماعي شهرداري مشهد از مراكز نگهداري و درمان و كاهش آسيب معتادان متجاهر مردان و زنان و همچنين مركز مراقبت بعد از خروج معتادان متجاهر بازديد كردند.


حجت‌الاسلام نصرالله پژمانفر در اين بازديد ها ضمن تشكر از مسئولين در شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان به لحاظ فراهم سازي فضاي درماني ، اظهار داشت: تلاش براي فراهم سازي امكانات بيشتر براي درمان و اشتغال بهبوديافتگان در دستور كار است.


وي افزود: شأن انسان بسيار بالاست و افراد گرفتار شده در اعتياد مي بايست با اراده و همت بيشتر براي پاك شدن و رسيدن به جايگاه انساني تلاش نمايند.


پ‍‍ژمانفربا اشاره به راه اندازي مراكز ماده ۱۶ در مشهد گفت: سرمايه گزاري نظام در زمينه مراكز نگهداري و درمان معتادان  متحاهر صورت گرفته و امكانات خوبي نسبت به ديگر كمپ هاي ترك اعتياد در اين جا فراهم شده كه ضروري است براي شغل و كار معتادان پس از بهبودي تلاش بيشتري شود.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شوای اسلامی تصریح کرد: دشمنان برای نابودی فرهنگ اسلامی با تمام توان تلاش می‌کنند و باید گفت بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ریشه در مسایل فرهنگی دارند از همین رو لازم است تأکیدات مقام معظم رهبری در این رابطه  مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد.


وي گفت: موضوع حاشيه نشيني مسئله خاص اين شهر يا كشور نيست و همه جاي دنيا با اين موضوع مواجه است اما در شهر مشهد به علل خاصي مشكلات بيشتري را مواجه هستيم و مشكلات مشهد در اين زمينه ويژه تر است.


پژمانفر به وجود ۵ هزار معتاد پرخطر در مناطق حاشيه شهر مشهد اشاره كرد و گفت: كه اين معتادان مشكلات و معضلات فراواني را براي منطقه به وجود آورده اند و اين درست نيست كه صورت مسئله را پاك كنيم و با معتادان برخورد انتظامي داشته باشيم و ممكن است اين مسئله در مشهد توسعه پيدا كند.


وي گفت: با  5 هزار معتاد پرخطر همراه هستيم كه بايد با مديريت و برنامه ريزي قوي از پيشرفت آن در شهر مشهد جلوگيري كنيم.


رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شوای اسلامی توكل به خدا  و صبر و تحمل در گرفتاريها  و اراده قوي فرد معتاد را از مهمترين عوامل در پاكي و رهايي از اعتياد دانست و افزود: با توجه به توانمندي و خلاقيتهاي افراد معتاد مي بايست شرايط اشتغال و كار براي آنها فراهم شود.


دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر ‏خراسان رضوي در اين بازديد افزود: در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری مبني بر توجه ویژه به امر مبارزه با مواد مخدر و مساله اعتیاد بعنوان ‏اولویت اول برنامه های کاهش آسیب های اجتماعی در کشور، برنامه های کاهش تقاضا شامل پیشگیری، درمان و کاهش ‏آسیب و بازتوانی و بازگشت به جامعه نیز با جدیت تمام در چارچوب استراتژی متوازن بین کاهش تقاضا و کاهش عرضه‌ در ‏دستور كار اين شورا و كميته هاي تخصصي آن قرار دارد.‏


وي افزود: بازديد رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شوای اسلامی و معاون فرهنگي اجتماعي شهردار مشهد از مراكز ماده ۱۶ با هدف بهره گيري از ظرفيت هاي بزرگ مجلس شوراي اسلامي در تحقق رويكرد اجتماعي ‏شدن مبارزه با مواد مخدر و روان گردان صورت گرفت.


ابراهيم قربان زاده عنوان کرد: با اقدامات انجام شده و با حمایت مسئولين استان، بيش از ۱۷۰۰ معتاد متجاهر از مناطق آلوده شهر ‏جمع آوری و در مراکز بازپروری نگهداری می شوند و در بیش از ۷۰۰ مرکز درمان سطح استان حدود ۵۰ هزار خدمت نفر ‏در کلینیک های سرپایی درمان با متادون و دیگر مراکز درمانی ارائه مي شود. علاوه بر آن اقدامات پيشگيرانه با بهره‌گيري ‏از ظرفيت‌هاي دانشگاهي، ائمه جمعه و جماعات استان ، حوزه هاي علميه صدا و سيما و …. در راستاي راهبرد اجتماعي ‏شدن مبارزه با مواد مخدر در سطح استان ارائه مي شوند.‏


دبير شورا با اشاره به نقش و جايگاه مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان ‏نمود كه مجلس مي بايست با وضع قوانين متناسب با نياز جامعه و در راستاي راهبرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر و ‏تسهيل حضور و مشاركت تمامي آحاد جامعه از جمله نخبگان و گروه‌هاي مرجع، ورزشكاران، روحانيون و اصحاب رسانه ‏، پشتوانه‌هاي نظري و علمي اين رويكرد را تقويت كند.

منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوي۹۵٫۰۹٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32636

برچسب ها