معاون كاهش تقاضا و توسعه مشارکتهای مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر امروز در همایش بهبود یافتگان از اعتیاد استان اصفهان گفت: آییننامه اجرای قانون اشتغال بهبوديافتگان به استانداران سراسر کشور ابلاغ شده است و استانداران مکلف به اجرای آن هستند.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابك دینپرست در اين همايش با بيان اينكه ۵ درصد از بودجه اشتغال کشور برای اشتغال بهبودیافتگان اعتیاد مواد مخدر اختصاص یافت افزود: برای حرفه آموزی بهبودیافتگان از اعتیاد بیش از۲۴ هزار و۷۰۰ نفر از آنان زیر پوشش آموزشهای سازمان فنی و حرفه ای قرار گرفتنند.
وی گفت: برای بیمه پایه و بستری بهبودیافتگان از اعتیاد حدود ۲۳۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است که اجرای آن بر عهده سازمان بیمه سلامت ایران است.
دين پرست با اشاره به اینکه بیش از ۵ هزار ۲۳۳ مرکز درمانی برای درمان معتادان به مواد مخدر فعالیت میکنند افزود: تاکنون ۷۵۵ هزار نفر در این مراکز ،درمان و به زندگی سالم بازگردانده شدند.
همچنين نبياله شاهمحمدی رييس دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر در این همایش گفت: بیش از ۱۰ هزار نفر در ۸۵ مرکز ترک اعتیاد این استان در سال گذشته درمان شده اند.
وي يادآور شد: اقدامات انجام شده برای اشتغال بهبود یافته گان از مــواد مخدر در استان اصفهان سه برابر شده است.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۶/۲۰