• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
8

مراقبت پس از ترک، چالش بزرگ بهبود یافتگان اعتیاد در مازندران

  • کد خبر : 32488
  • ۰۱ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران مهم‌ترین مشکل پیش پای مراکز ترک اعتیاد و خانواده های معتادان را نبود مراقبت برای جلوگیری از بازگشت دوباره آنان به اعتیاد اعلام کرد . به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، علی اصغر میرزایی روز سه‌شنبه در جمع دادستان‌های عمومی و […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران مهم‌ترین مشکل پیش پای مراکز ترک اعتیاد و خانواده های معتادان را نبود مراقبت برای جلوگیری از بازگشت دوباره آنان به اعتیاد اعلام کرد .


به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، علی اصغر میرزایی روز سه‌شنبه در جمع دادستان‌های عمومی و انقلاب شهرستان های مازندران گفت که پذیرش معتادان از سوی جامعه پس از ترک اعتیاد ، کمک بزرگی برای پاک ماندن آنان است.


وی افزود: بر اساس بررسی های آماری ، بیشتر معتادان پس از ترک ، سابقه بازگشت به اعتیاد داشتند و مهم ترین علت در این زمینه هم نگرش منفی جامعه نسبت به افراد معتاد است که حتی پس از ترک هم تغییر نمی کند.


دبير شورا گفت : برای این که معتادان پس از ترک همچنان پاک بمانند و بازگشت نداشته باشند ، باید زمینه ای فراهم شود تا آنان بتوانند به زندگی عادی در جامعه هم بازگردند و جامعه آنان را دفع نکند.


ميرزايي، اشتغال معتادان پس از ترک اعتیاد را هم یکی از راهکارهای مناسب برای پاک ماندن آنان دانست و افزود : این افراد در زمان اقامت در کمپ مهارت شغلی را فرا می گیرند و مهم این است که این مهارت ها را بتوانند در بیرون نیز برای معیشت به کار بگیرند و این نیاز به فرهنگ سازی برای پذیرششان در جامعه دارد.


وي از دادستان های شهرستان ها و همچنین دستگاههای فرهنگی و اجتماعی خواست تا در این حوزه فعال تر ورود کرده و جامعه را برای پذیرش معتادان پس از ترک آماده کنند.


دبير شورا اظهار داشت : تعامل خوبی بین دستگاه قضایی با مراکز نگهداری و کاهش آسیب معتادین در استان وجود دارد و این وضعیت سبب افزایش کارایی این مراکز در ترک اعتیاد معتادان می شود.


ميرزايي افزود : در مازندران سه مرکز برای نگهداری معتادان پرخطر مرد و زن دایر شده و امکانات خوبی نیز برای نگهداری معتادان در آنها وجود دارد.
وي با اشاره به مزیت های کمپ نگهداری ماده ۱۶ در استان ، اظهار داشت : تاکنون تعدادی زیادی از معتادان پرخطر در این مراکز درمان شدند و به زندگی عادی خود برگشتند.


طبق آمار رسمی ، در سال های اخیر ۴۴ هزار معتاد برای ترک اعتیاد به مراکز نگهداری و ۵۰۰ مرکز ترک مراجعه کردند.

منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۹٫۰۱

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32488

برچسب ها