• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 20
9

اعتياد بيماري اجتماعي قرن حاضر

  • کد خبر : 32477
  • ۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۳

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر را یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی عنوان کرد. علی اصغر میرزایی، به مناسبت هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در گفتگو با روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی یــک «بیماری اجتماعی» […]

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، اعتیاد و گرایش به مصرف مواد مخدر را یکی از مهمترین آسیبهای اجتماعی عنوان کرد.


علی اصغر میرزایی، به مناسبت هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در گفتگو با روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، اظهار کرد: آسیب‌های اجتماعی یــک «بیماری اجتماعی» است که عوارض جسمی و روانی آن تا زمانی که بـه علل گرایش «بیمار» توجه نشود، درمان جسمی و روانی فقط برای مدتی نتیجه بخش خواهد بود.


وی افزود: هفته ” مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ” فرصتی است برای بیان اهمیت ارتقاء فرهنگی عمومی جامعه در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از مصرف مواد مخدر و نیز آگاهی بخشی جامعه به ویژه خانواده‌ها و دانش آموزان به مضرات سوء مصرف مواد مخدر.


میرزایی در ادامه خاطرنشان کرد: “هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی ” از روز شنبه ۲۲ آبانماه آغاز شد و تا ۲۸ آبانماه ادامه داشت.


میرزایی، معتقد است، اعتیاد به موادمخدر یکی از مهم‌ترین مشکلات اجتماعی، اقتصادی و بهداشتی است که عوارض ناشی از آن تهدیدی جدی برای جامعه بشری محسوب شده و موجب رکود اجتماعی در زمینه‌های مختلف می‌گردد.


وی درادامه بیشترین تأثیر مخرب اعتیاد را بر ارکان خانواده دانست و گفت: در عین حال خانواده می‌تواند مؤثرترین نقش را در پیشگیری از اعتیاد در جامعه ایفاء کند.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران، هفته مبارزه با مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی را مورد اشاره قرار داد و افزود: در این هفته برنامه‌های متعدد آموزشی، فرهنگی و کارگاه‌های آموزشی در حال برگزاری است.


میرزایی در ادامه برنامه‌های این هفته را برشمرد و گفت: در این هفته مانورهای استانی پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، سخنرانی‌ها و کارگاه‌های آموزشی، اجرای برنامه‌های نمادین فرهنگی، برگزاری نمایشگاه‌های پیشگیری، تجلیل از فعالان پیشگیری، امضاء و نصب میثاق نامه‌های پیشگیری در مدارس، توزیع محصولات فرهنگی، اجرای برنامه‌های هنری و ورزشی با رویکرد ترویج پیشگیری از رفتارهای پرخطر، افتتاح نمایشگاه دائمی پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی، انتشار و توزیع پوسترهای فرهنگی آموزشی با پیام پیشگیری از رفتارهای پرخطر و سایر فعالیت‌ها، بصورت روزشمار برگزار می‌شود.

منبع: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۸٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=32477

برچسب ها