دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان گفت: ايجاد فضاهاي مناسب در مدارس در راستاي ساختن يك سيستم پويا و شاداب مي تواند در امر پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي بسيار تاثير گذار باشد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، سليم كريمي در همايش دومين هفته مبارزه با اعتياد و آسيب هاي اجتماعي كه در مجتمع فرهنگي هنري فجر سنندج برگزار شد، گفت: ايجاد فضاهاي مناسب در مدارس در راستاي ساختن يك سيستم پويا و شاداب مي تواند در امر پيشگيري از اعتياد و آسيب هاي اجتماعي بسيار تاثير گذار باشد.
وي از اهميت آموزش معلمان نيز سخن گفت و اعلام كرد: اگر بخواهيم جامعه اي سالم داشته باشيم بايد دانش آموزاني با بينش و تربيت مناسب و داشتن مهارت هاي زندگي تربيت شوند، به همين دليل معلمان تاثير زيادي در اين امر دارند، لذا آموزش و پرورش نسبت به آموزش تمامي معلمان بايد اقدامات لازم را انجام دهند.
وي خاطر نشان كرد: هر فردي كه بخواهد به عنوان مدرس در مدارس انتخاب شود بايد مسائل مربوط به سلامتي و از عوامل ناشي از آسيب هاي اجتماعي اطلاعات كافي داشته باشد و خود از سلامتي كامل برخوردار باشد، زيرا افرادي كه خود دچار مشكل و در معرض آسيب هاي اجتماعي قرار دارند صلاحيت حضور در كلاسهاي آموزشي را ندارند و حتي مي توانند در سلامتي دانش آموزان علي الخصوص مقاطع ابتدايي خلل ايجاد كنند.
كريمي از هجوم دشمنان از راه جنگ نرم سخن گفت و اعلام كرد: همانگونه كه شرك مانند يك مورچه سياه در يك شب تاريك آرام و بدون صدا وارد زندگي يك شخص مي شود، لذا اعتياد و آسيب هاي اجتماعي نيز بسيار آرام و بدون صدا زندگي يك شخص را در سلطه خود قرار مي دهد و آنرا ويران مي كند، پس براي دشمنان اين آسانترين حركت در آسيب رساندن به كشور است.
ايشان اعلام كرد: تعدادي از مديران مدارسي كه در راستاي فعاليت هاي اجتماعي ويژه دانش آموزان برنامه ريزي دارند و نسبت به عملياتي نمودن آن اقدام مي نمايند تقدير و تشكر نمود كه تا چه اندازه سلامتي دانش آموزان حائز اهميت است و در اين راستا با برگزاري كلاسها و برنامه هاي آموزشي نسبت به فعاليت هاي لازم اقدام مي كنند.
كريمي گفت: متاسفانه يكي از دلايلي كه در سيستم آموزشي موفق نيستيم يا كمترين تاثيرات را دارد اين بوده است كه سيستمي فعاليت نمي كنيم، سيستمي فكر نمي كنيم و به صورت فردي مسيري را براي خود انتخاب كرده كه اين عمل مي تواند در آينده لطمه اي شديد به جامعه بزند و لازم است هرچه سريعتر نسبت به جبران آن تمهيداتي انديشيده شود. لذا لازم است در بحث آموزش مثلث دانش اموز ، اوليا و معلمان با هم ديده شوند و اين مثلث بايد در محيط پيرامون آن بررسي و اقدام شود تا سيستم پويا تر شود.
كريمي از اعتياد در ميان دانش آموزان نيز سخن گفت و اعلام كرد: خوشبختانه درصد اعتياد در ميان دانش آموزان بسيار كم است اما بايد در نظر داشته باشيم كه اين امر ممكن است در آينده اي نزديك درصد آن افزايش يابد و ضروريست برنامه هاي ويژه اي در اين راستا پيش بيني، و جهت عملياتي نمودن آن اقدامات لازم صورت پذيرد.
دبير شورا در خاتمه اعلام كرد: از تلاشها و زحمات كاركنان، مديران و تمامي دست اندركاران حاضر در آموزش و پرورش كمال تشكر و امتنان را دارم كه در راه مقدس آموزش و تربيت صحيح دانش آموزان گام هاي بلند و تاثير گذاري بر مي دارند.
منبع: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان۹۵٫۰۸٫۲۹